Reparatie iPhone/iPad/MacBook vaak verzekerd via inboedelverzekering!
25 juni 2019 
in Nieuws
0 min. leestijd

Reparatie iPhone/iPad/MacBook vaak verzekerd via inboedelverzekering!

Meer dan 75% van de Nederlanders kan via de inboedelverzekering de reparatiekosten aan persoonlijke apparatuur vergoed krijgen. U betaalt hooguit het eigen risico (indien van toepassing). Uiteraard verschilt het per polis wat de exacte dekking en vergoeding is, maar in de regel is eigen apparatuur in uw eigen huis verzekerd voor zelf veroorzaakte schade. Bij de uitgebreide polissen (all-risk, kostbaarheden, excellent, benamingen verschillen per verzekeraar) wordt vaak schade buiten de deur en door huisgenoten ook gedekt. Maar ook als uw verzekeraar de schade niet dekt dan kunnen wij u gunstige tarieven bieden.

Dus is uw iPad gevallen, iPhone in de WC beland of de iPod van uw kind ‘onverklaarbaar’ kapot gegaan? Hieronder leest u wat u ermee kunt doen!

Toestel gevallen? Waterschade? Software problemen? Wat moet u doen?

  1. Bel uw verzekeraar of tussenpersoon om uw schade te melden. Soms krijgt u een dossiernummer dat wij op de factuur moeten vermelden.
  2. Breng uw toestel naar ons toe, of stuur deze naar ons op. Meestal krijgt u vooraf een akkoord voor reparatie en kunnen wij direct aan de slag. Indien u eerst een offerte nodig heeft stellen wij deze onmiddellijk na grondige inspectie voor u op, zodat de verzekeraar het bedrag direct op uw rekening kan storten en wij kunnen over gaan tot reparatie wanneer u toestemming heeft van uw verzekeraar.
  3. Bewaar de factuur voor mogelijke controle achteraf. En natuurlijk voor de garantie, want op de reparatie geven wij altijd 12 maanden garantie.
Reactie plaatsen