Koffie gemorst op MacBook

Waterschade aan je Apple product?

iRepairNow heeft de oplossing voor waterschade aan je iPhone, iPad en MacBook

Mijn toestel is nat geworden... wat nu?

Om te beginnen: DOE HET APPARAAT NIET AAN DE OPLADER !!!

Zo, dat is eruit. We kunnen het niet duidelijk genoeg zeggen namelijk... doe je dit wel, dan geef je het apparaat eigenlijk nog een paar trappen na, verklein je de kans op een mogelijk herstel en gaat een eventuele reparatie je mogelijk een stuk meer kosten.

Is jouw toestel waterdicht? Dan is er in principe geen probleem, maar doe het toestel ook niet gelijk aan de lader! Droog het toestel goed af met een doek en controleer voor de zekerheid alle functies om jezelf gerust te kunnen stellen. Gebruik hiervoor onze APK lijst of bezoek onze winkel voor een gratis APK.

Heeft jouw device vochtschade opgelopen? Bezoek dan snel onze winkel, zonder afspraak, voor een vrijblijvende intake aan de balie. Afhankelijk van het apparaat kunnen wij deze direct openmaken voor een eerste interne inspectie om te bepalen hoe erg het is. Op basis van deze intake zullen wij je adviseren hoe verder te handelen, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen.

Het blijft natuurlijk maatwerk, daarom kunnen wij vooraf geen definitieve offerte vertrekken, maar wel een zo goed en eerlijk mogelijk prijs bij benadering.

De legendarische fabeltjes... ontkracht!

Jouw toestel laten overnachten in een bak met rijst heeft helaas geen zin, omdat de relatief grote absorberende rijstkorrels niet de nat geworden componenten kan bereiken. Je zou het toestel eigenlijk direct uit elkaar moeten halen, maar dit is door compacte designkeuzes tegenwoordig niet meer te doen. Daarbij krijg je al snel corrosie en kortsluiting op de componenten in je toestel doordat er spanning op staat, daar kan een rijstkorrel helaas ook niks mee.


Het drogen van jouw apparaat, door deze te föhnen of op een kachel te plaatsen, heeft vanwege de snelle vorming van corrosie en kortsluiting helaas ook geen zin.


Op het internet valt er veel te lezen en zal je ook een hoop producten tegenkomen die je kunnen helpen. In de meeste gevallen vallen deze producten tegen en is het weggegooid geld, dus wees gewaarschuwd...

Ojee daar gaat mijn caffe latte

Vochtschade: het is zo'n beetje het ergste wat jouw apparaat kan overkomen!

Voorkomen is altijd beter (en goedkoper) dan genezen, daarom geven wij een aantal tips om vochtschade te kunnen voorkomen:


  • Bewaar je toestel altijd op een veilige en droge plek, maak eventueel gebruik van een goede waterdichte beschermhoes.

  • Houd jouw apparaat uit de buurt van vloeibare substanties tijdens het werk, zoals een glas drinken of kop thee.

  • Doe geen pakjes of flessen drinken in je tas bij je apparatuur, maar doe deze in een andere vak of (nog veiliger) in een andere tas.

  • Maak regelmatig backups of werk in de cloud, zodat je gegevens altijd veilig staan. Zo maak je jezelf niet afhankelijk om te moeten werken met 1 specifiek apparaat.

  • Verzeker jezelf of je toestel tegen schade, waaronder vochtschade, door een all-risk inboedelverzekering of een toestelverzekering af te sluiten. De inboedelverzekering is de voordeligste optie, maar het kan verstandiger zijn om voor een toestelverzekering te kiezen wanneer je vaak pech hebt.

Vochtschade diensten en prijzen voor MacBooks

Intake

Kom zo snel mogelijk langs voor een gratis intake (aan de balie) en laat je adviseren door onze specialisten! Afhankelijk van het model kan dit direct of binnen 1 werkdag gedaan worden.


0 EURO
service van het huis

Onderzoek

Wanneer uit de intake blijkt dat de waterschade meevalt, dan kunnen wij het apparaat volledig demonteren, reinigen en zo nodig een offerte opstellen voor te vervangen onderdelen.


47 EURO
beperkte garantievoorwaarden

Reparatie MacBook

Moederbord-herstel: bij waterschade aan het moederbord waarbij reinigen niet volstaat kunnen wij het apparaat voor je doorsturen naar onze externe technische dienst, gespecialiseerd in micro-soldeerwerk aan printplaten.


400 EURO (+ onderdelen)
1 jaar garantie op de reparatie

Vochtschade diensten en prijzen voor iPhones

Intake

Kom zo snel mogelijk langs voor een gratis intake (aan de balie) en laat je adviseren door onze specialisten! Afhankelijk van het model kan dit direct of binnen 1 werkdag gedaan worden.


0 EURO
service van het huis

Onderzoek

Wanneer uit de intake blijkt dat de waterschade meevalt, dan kunnen wij het apparaat volledig demonteren, reinigen en zo nodig een offerte opstellen voor te vervangen onderdelen.


47 EURO
beperkte garantievoorwaarden

Reparatie / Data redden

Moederbord-herstel: onze externe dienst kan je toestel vaak weer tot leven brengen. Wij raden deze optie alleen aan om je data veilig te stellen. Heb je een recente backup? Vraag naar ons toestel-aanbod!


200 EURO (+ onderdelen)
geen garantie mogelijk