Over iRepairNow

Professional repair made personal

iRepairNow: professional repair made personal

We leven in een tijd waarin steeds meer fysieke winkels verdwijnen. Hierdoor zijn er steeds minder manieren om écht goed advies te krijgen. Bij iRepairNow vinden we dit jammer. Persoonlijke aandacht vinden wij juist heel belangrijk. Daarom hebben we goed opgeleide winkelmedewerkers en ervaren technici in dienst, die werken volgens de regels van Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni) en ICT Waarborg. Iedere iRepairNow-medewerker heeft zijn eigen specialisme en vertelt je graag alles over onze producten en diensten.

Geen verkooppraatjes, maar gewoon goed advies

Dagelijks komen klanten naar ons toe met de vraag of een upgrade technisch haalbaar is. Of ze vragen ons in te schatten of een reparatie nog rendabel is. Dan zit je niet te wachten op een verkooppraatje, maar op een medewerker die met je meedenkt. Daarom leggen onze medewerkers ingewikkelde technische verhalen eenvoudig uit. Alleen dan kun je zelf beslissen hoe wij je het beste kunnen helpen. Want voor ons is een reparatie of upgrade pas geslaagd als het resultaat precies is wat jij in gedachten had!

Waarom iRepairNow? Hierom!

 • Sinds 2012 dé reparatiespecialist voor Apple iPhone, iPad, iPod, iMac en MacBook.
 • Een continu wisselend aanbod gereviseerde apparatuur (ook wel refurbished genoemd, maar wij reviseren ze ook echt).
 • Binnen 24 uur leveren we nieuwe iMacs, MacBooks, iPhones en iPads aan de particuliere én de zakelijke markt.
 • Gegarandeerd 100% originele Apple-accessoires.
 • Configuratie van nieuwe en gebruikte apparatuur - ook als het al ‘oud’ is.
 • Wij raden nooit zomaar een nieuw apparaat aan. Wij geloven in een langetermijnrelatie met onze klanten: wanneer repareren mogelijk is, adviseren we dit altijd!
 • No cure? No pay! Als we jouw probleem niet op kunnen lossen, betaal je niets. Simpel.
 • Veel verzekeraars erkennen onze diensten.

Ook goed om te weten...

 • Je kunt niet alleen voor Apple reparaties bij ons terecht, we zijn ook Dynafix servicepoint: Apple, Samsung, HTC, Huawei en Blackberry servicepunt. Voor al je garantie-kwesties
 • Zakelijk of particulier, 1 toestel of 50 toestellen, zelf brengen of per koerier: jij zegt het, wij maken het mogelijk.
 • We bieden 2 jaar garantie op accessoires en hardware, garantie op reparatie is conform Techniek Nederland.
 • We zijn niet aan Apple gelieerd, waardoor we een ruimer aanbod kunnen bieden.
 • iRepairNow is officieel dealer van ReplaceDirect en kan het hele assortiment leveren. Apple-gerelateerde onderdelen hebben wij bijna altijd op voorraad.
 • iRepairNow is officieel dealer van Nest en volwaardig Uneto-Vni lid.

Meer dan alleen reparatie

Vanuit de filosofie het recht om te repareren stellen wij ons assortiment voor iedereen beschikbaar. Niet alleen voor de professionele reparateur, maar zeker ook voor de hobbyist. Iedereen kan dus gebruik maken van ons kwalitatief hoogwaardige assortiment! We gebruiken onze ervaring om goede afspraken te maken met onze toeleveranciers om de hoogste kwaliteit te bieden. 

Dat we een fysieke winkel zijn, heeft een aantal grote voordelen. Zo kunnen we praktische tips geven over de juiste montage van onderdelen. En mocht een reparatie die je zelf uitvoert echt misgaan, dan weten wij daar vaak wel raad mee!

Onze website is gemaakt met het oogpunt om diensten aan te bieden, geen losse onderdelen. Daarom staat niet bij elk onderdeel de losse onderdeelprijs zonder montage. Ben je benieuwd naar de prijs van een los onderdeel? Bel dan naar 023-3030196. Dan zoeken we het graag voor je uit! Repareer je zelf regelmatig en zoek je nog een betrouwbare leverancier dan kunnen wij je ook daarin ondersteunen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

De mensen van iRepairNow

Maak kennis met onze specialisten. Wij streven ernaar het contact zo persoonlijk mogelijk te houden. Zo krijg je tijdens de reparatie status-updates van de monteur die ermee bezig is en kan je binnen het systeem ook chatten met de monteurs.