Mac onderhoud

Voorkomen is goedkoper dan herstellen!

Klantenvertellen reviews

KLEINE ONDERHOUDSBEURT
97 euro

Onze KLEINE BEURT is voornamelijk gericht op software onderhoud. Al jouw software problematiek lossen wij op voor een vaste prijs, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan!

Om veilig te blijven werken is het belangrijk om up-to-date te zijn. Dit realiseren wij voor je door macOS bij te werken naar de laatst mogelijk versie en de beveiligingsinstellingen juist te configureren. Middels een uitgebreide virusscan kunnen wij ook eventueel aanwezige malware en virussen opsporen en neutraliseren. Zo nodig adviseren wij je ook over de compatibiliteit van de geïnstalleerde software met oog op de (nabije) toekomst. 

macOS werkt zelf ook niet altijd even netjes, waardoor er een hoop rotzooi achter de schermen kan blijven hangen. Denk hierbij aan restbestanden van reeds verwijderde software, caches, agents en daemons. Dit ruimen wij voor je op! Ook verwijderen wij alle aanwezige startup-items die het systeem mogelijk vertragen.

Om af te ronden en er zeker van te zijn dat macOS goed staat geïnstalleerd voeren wij een herinstallatie met bestandsbehoud uit.

Als finishing touch voorzien wij jouw Mac van een uitwendige reiniging, want wie wordt er nou niet blij van een stralend schone Mac?

GROTE ONDERHOUDSBEURT
vanaf 147 euro

Net als een auto moet ook jouw Mac wel eens grondig worden gereinigd. Onze GROTE BEURT combineert de KLEINE BEURT met hardware onderhoud. Een complete onderhoudsbeurt dus!


Wat houdt hardware onderhoud in en waarom is dit nodig?

De processors (CPU en GPU) van een Mac worden erg heet in gebruik, daarom moet de Mac zichzelf koelen. Hiervoor gebruikt de Mac lucht, dat door de fan(s) naar binnen wordt gezogen en ook weer uitgeblazen. Helaas komt hierdoor ook stof in het systeem dat in en tussen de componenten blijft hangen, waardoor de luchtwegen van jouw Mac verstopt raken. Net als een mens met slecht functionerende longen, zal jouw Mac het steeds lastiger krijgen om goed te kunnen 'ademen' door deze stofophoping.

Om de CPU en GPU goed contact te laten maken met het koelelement, die verbonden is met de fan(s), wordt er gebruik gemaakt van koelpasta's met een warmtegeleidende werking. Deze door Apple gebruikte koelpasta's hebben een effectieve houdbaarheid van 5 jaar, derhalve wil je deze na zo'n 4 jaar vervangen hebben om eventuele schade door oververhitting voor te zijn. Om oververhitting te voorkomen gaat de Mac ook terughoudende prestaties leveren, om zo minder warmte te produceren. Dat wil je natuurlijk niet!

Laat iRepairNow het benodigde hardware onderhoud voor je uitvoeren! Wij vervangen de uitgedroogde koelpasta's, reinigen alle interne componenten en maken de Mac weer helemaal stofvrij. Jouw Mac kan weer goed koelen en ventileren en zal dankzij verse koelpasta's weer de beste prestaties kunnen leveren!

Gratis APK bij iRepairNow

Wil je weten of jouw Mac al toe is aan onderhoud en wat überhaupt de actuele staat van je Mac is? Kom dan gerust langs bij onze winkel en laat je Mac achter voor een gratis APK! Op basis van onze diagnose doen wij je een vrijblijvend advies toekomen. Vaak hebben wij binnen 1 werkdag al de diagnose voor je gesteld! Kan je jouw Mac niet goed missen? Geen punt.

Neem snel contact met ons op om een afspraak in te plannen voor jouw gratis APK.