Tune-up pakket

Denk je aan een nieuwe Mac, maar denkt jouw portemonnee daar anders over? Wij bieden de oplossing: laat jouw Mac door ons reviseren en weer als nieuw presteren!

Klantenvertellen reviews

Geen paniek, iRepairNow heeft de oplossing!

Het is erg frustrerend wanneer jouw Mac niet meer vooruit te branden is. Het vervangen stel je natuurlijk zo lang mogelijk uit, immers heeft het je al een rib uit je lijf gekost. Ondertussen doe je jezelf ernstig tekort in jouw dagelijkse werkzaamheden. Lange laadtijden, je muiscursor identificeert zichzelf als een gekleurde strandbal en dan is de batterij alweer leeg wanneer je net aan het werk bent.


Waarom een dure nieuwe of refurbished Mac kopen als je ook je eigen Mac kan laten reviseren voor een fractie van de prijs? Wij introduceren het Mac TUNE-UP pakket. Dit scheelt je al minimaal de helft van de kosten ten opzichte van een nieuwe Mac! Lees snel verder wat wij voor jou en jouw Mac kunnen betekenen.

MacBook regenboog strandbal
Zie je deze regenboog-bal ook zo vaak? Dan is een tune-up voor jou de beste (en snelste) oplossing!

Wat zit er in het TUNE-UP pakket?

GROTE BEURT

Hardware en software onderhoud laten jouw Mac goed presteren en helpt schade door oververhitting voorkomen.

SSD UPGRADE

Een HDD is traag en niet meer van deze tijd. Heb je al een SSD? Dan plaatsen wij er een met meer opslag!

RAM UPGRADE
Minimaal 8GB werkgeheugen is tegenwoordig de norm om applicaties naar behoren te draaien.

NIEUWE BATTERIJ

Nieuwe energie = betere prestaties van langere duur! Lever jij wel topprestaties wanneer je futloos bent?

Vanaf 397 euro kan jouw Mac weer top zijn!

Niet alle Macs zijn hetzelfde, daarom heeft elke MacBook, iMac of Mac mini zijn eigen TUNE-UP configuraties. Ben je benieuwd wat wij voor jouw Mac kunnen betekenen en wat het gaat kosten? Ga dan naar het Mac upgrade overzicht en navigeer naar jouw model. Weet je niet precies welke Mac je hebt? Geen zorgen! Via onderstaande knop kan je een offerte aanvragen. Aan de hand van het serienummer kunnen wij voor je nagaan welke Mac je hebt en wat de TUNE-UP opties zijn.