iPhone reparatie, iPhone scherm reparatie, iPhone scherm vervangen, iPad scherm reparatie, iPhone en MacBook accu vervangen in IJmuiden.

iRepairNow: iMac, iPad en iPhone reparatie voor IJmuiden

Het scherm van een mobiele telefoon is een kwetsbaar iets. Eén verkeerde tik en het ruitje barst. Maar ook een accu van uw MacBook kan ineens aan vervanging toe zijn. Heeft u een Apple iPhone, iPad of iMac die aan reparatie toe is en woont u in IJmuiden? Dan brengt u deze naar iRepairNow vlakbij IJmuiden. Ook voor Windows en Android toestellen.

iPhone reparatie, klaar terwijl u wacht

Veel iPhone reparaties voeren wij ter plekke uit in de werkplaats van onze winkel nabij IJmuiden. Wanneer het gaat om een iPhone scherm reparatie of een andere kleine iPhone reparatie dan kunnen wij dat terwijl u wacht regelen. Maak van te voren een afspraak, zodat wij alle tijd hebben om het iPhone scherm te vervangen. Als wij klaar zijn met de iPhone scherm reparatie, dan is uw iPhone weer helemaal als nieuw. Het is overigens ook mogelijk om de iPhone accu te vervangen bij ons. Wij hebben de vaardigheden om – zelfs met behoud van garantie en dergelijke – de iPhone accu te vervangen, zodat uw iPhone nog jaren mee kan. Kunt u snel weer bellen en foto’s delen rondom IJmuiden op social media.

iPad scherm reparatie, klaar de volgende dag

Het vervangen van een iPad scherm kost meer tijd dan een iPhone scherm vervangen. Dat wil echter niet zeggen dat u uw iPad lange tijd kwijt bent. Wanneer u uw iPad scherm reparatie door iRepairNow laat uitvoeren, weet u dat u de volgende dag uw iPad alweer in huis hebt. Klaar voor gebruik van uw favoriete applicaties. Uw iPad voelt weer helemaal aan als nieuw en u kunt rondom IJmuiden weer genieten van uw games, foto-apps en social media op de iPad.

MacBook & iMac reparatie

U woont in de buurt van IJmuiden en werkt graag op een iMac of een MacBook. Mocht er onverhoopt iets stuk gaan aan uw Apple computer, dan kunt u ook bij iRepairNow in Haarlem terecht. Voor een iMac reparatie bent u uw computer wat langer kwijt. Hoe lang dat precies is, ligt uiteraard aan de problemen en hoe snel deze zijn op te lossen. Wij stellen in de winkel, wanneer u de iMac of MacBook komt brengen, direct een diagnose. Op basis hiervan kunnen wij u vertellen hoe lang de reparatie kan gaan duren. Het is ook mogelijk om door ons de MacBook accu te vervangen. Net als bij een iPad of iPhone zit de accu in de behuizing van de MacBook. Een MacBook accu vervangen is met een paar dagen zo gebeurt en tast niet de garantie en verzekering van uw MacBook aan.