Telefoon reparatie Beverwijk - iPhoneRepairBeverwijk.nl

Wij zitten niet op de Bazaar (of nabijgelegen terrein), maar vertrouwd in Haarlem-Noord. Levenslang garantie, laagsteprijsgarantie en 6 dagen per week geopend. Dus ook voor iPhone reparatie vlakbij Beverwijk ga je naar iRepairNow!

iRepairNow Haarlem professionele Apple reparaties sinds 2012

"iRepairNow Haarlem: professionele Apple reparaties sinds 2012"

Wij krijgen opvallend veel mensen uit Beverwijk in onze winkel. Meer dan eens komen de mensen dan al zelf met hun verhaal. Vaak hebben ze al eens iets op de Bazaar ("zwarte markt") laten repareren en meer dan eens liep dit totaal verkeerd af. Van een kapot, maar wel te repareren telefoon naar een verwoeste telefoon. Daar sta je dan... Dacht je goedkoop uit te zijn, mag je een nieuw toestel kopen!

Waarom komen al die Beverwijkers dan naar ons toe? Vanwege de levenslange garantie, de laagsteprijsgarantie, het vertrouwen van een winkel waar je ze binnen stapt of een combinatie van dat alles. Uit eigen enquête is onderstaande gebleken.

Wat onze bezoekers het meest op prijs stellen:

 • Levenslange garantie*
 • Laagsteprijsgarantie**
 • Klaar terwijl je wacht
 • Gratis APK
 • No cure, no pay
 • Behoud van data
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • Getrainde monteurs
 • Hoge klanttevredenheid
 • Milieubewust
 • BTW factuur voor ondernemers
 • Verhaalbaar op verzekering

Voor de afstand hoef je het niet te laten! Nog geen 10 minuten met de auto, of een kwartiertje met de rechtstreekse busverbinding. Bij mooi weer wordt er regelmatig een uitje van gemaakt op de fiets. Met de pont het kanaal over en dan onderweg bij Driehuis de verleiding van een heerlijk ijsje van de ijssalon proberen te weerstaan. (Bereid je maar voor, bij ons aan de overkant zit ook een ijssalon).

Wat wij zoal doen?

Natuurlijk iPhone reparatie en met name iPhone scherm reparatie, wat in feite iPhone scherm vervangen is. Maar ook iPad scherm reparatie, de batterij van je iPhone vervangen of je MacBook herstellen of onderhouden. Populair zijn de SSD upgrades, RAM upgrades en vervangen van de accu.

Voor het volledige aanbod moet je maar eens rondkijken op onze website, er is maar weinig wat wij niet fixen.

Zien we je binnenkort op de Rijksstraatweg nr. 373 in Haarlem?


Staat jouw reparatie er niet tussen? Weet je niet zeker of reparatie nodig of mogelijk is? Zijn er meerdere defecten aanwezig? Vrees niet, waarschijnlijk kunnen wij jouw iPhone gewoon repareren! Kom gewoon even langs voor een gratis APK of vooronderzoek. Liever eerst contact per telefoon, mail of chat, druk dan op onderstaande knop.

* Levenslange garantie op de meeste reparaties, afwijkende garanties worden op de website en/of offerte aangegeven.

** Laagste prijs garantie op exact dezelfde dienst/product met dezelfde garantievoorwaarden bij fysieke reparatiecentra/winkels.

Wij zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende iPhone reparaties nabij Beverwijk.

Van een scherm vervanging tot een vochtschade behandeling. De meeste onderdelen hebben wij gewoon op voorraad en reparatie is bijna altijd klaar terwijl je wacht. Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een mogelijkheid om langs te komen. Via de Velsertunnel (A22) ben je slechts 8 minuten onderweg.


Route vanuit Beverwijk met de auto voor iPhone reparatie:

• Ga vanuit Beverwijk de A22 op richting de Velsertunnel.
• Volg na de Velsertunnel de borden Haarlem-Noord / Velserbroek (N208).
• Na enkele minuten neem je afslag Spaarndam / Haarlem-Noord, hier ga je linksaf richting Spaarne Gasthuis locatie Noord (richting Bastion Hotel en McDonalds).
• Rijd rechtdoor, voorbij het busstation tot het kruispunt Delftplein bij het Spaarne Gasthuis. Hier sla je rechtsaf de Rijksstraatweg op.
• Op een gegeven moment zie je rechts winkelcentrum Het Marsmanplein, vanaf hier is het nog 500 meter. Ga rechtdoor.
• Bij de eerste stoplichten na het Marsmanplein bent u bij iRepairNow aangekomen, Rijksstraatweg 373. U kunt hier langs de straat of op de parkeerplaats gratis parkeren.

Wij beschikken over een laad- en losplaats voor de deur.


Kom je met de bus?

Neem lijn 73 vanuit Beverwijk richting Haarlem. Je neemt dan de halte na het Marsmanplein.

Top 3 reparaties:

 • Kapot glas. 39% van alle iPhone reparaties betreft het glazen display. Deze breekt, barst of scheurt eenvoudig na een harde val. Gelukkig kunnen wij het scherm eenvoudig en snel repareren met een topkwaliteit nieuw LCD, touchscreen en glaslaag.
 • Batterij vervagen. De accu van de iPhone is een essentieel onderdeel om de dag door te komen. Na veelvuldig opladen en gebruiken raakt deze uitgeput. Wij kunnen de status van de accu uitlezen en indien nodig de accu direct vervangen, zonder afspraak en terwijl je wacht!
 • Vochtschade. Meestal betreft het hier waterschade door een plons in de wc of zwembad, maar een regenbui kan ook funest zijn voor je iPhone.

Bel voor de actuele prijzen en plan direct je reparatie in!

Wij zijn bereikbaar op: 023-3034295 Vergeet niet je (inboedel)verzekeraar ook te bellen, wellicht ben je gewoon verzekerd voor de schade. Als ze dan foto's van de schade willen zien, of een bewijs dat het toestel gerepareerd is dan kunnen we dat uiteraard in orde maken.
Tags: iPhone reparatie Beverwijk, iPhone herstellen Beverwijk, Telefoon reparatie Beverwijk, iPhone batterij vervangen Beverwijk, iPhone kapot Beverwijk, iPhone scherm reparatie Beverwijk, iPhone scherm vervangen Beverwijk