Wenslijst, verlanglijstje of wishlist

Heb je iets moois in onze Online Showroom gezien? Gebruik dan dit formulier om je bestelling te plaatsen. Heb je het nog niet gevonden, of weet je nog niet precies wat je zoekt? Vul dan hier je wensen in. Dan gaan wij ons uiterste best doen om met het mooiste voorstel te komen!

Scroll verder naar wensformulier
iPhone 12 reparatie

"iRepairNow Haarlem: professionele Apple reparaties sinds 2012"

Wij kennen de apparaten nog beter dan onze eigen broekzak

Al meer dan 10 jaar halen wij Apple producten uit elkaar, repareren of verbeteren we die, en zetten ze dan weer met uiterste precisie in elkaar. Ons ontgaat niets. Elk afwijkend schroefje of onderdeel dat niet in orde is valt ons direct op. Bij de inspectie van refurbished en gereviseerde iPhones, iPads, MacBooks en iMacs komt die ervaring dus ontzettend goed van pas! Daarom durven we ook altijd minimaal 2 jaar garantie te geven op de Apples die een tweede leven krijgen.

Nieuw, nieuwer, nieuwst

Ga je toch liever voor nieuw, of ben je gewoon een veeleisende gebruiker die geen genoegen neemt met het 'vorige modelletje'? Geen probleem! Wij zijn geautoriseerd om Apple producten via de Nederlandse distributie in te kopen. Dus geen vage import met ingewikkelde garanties, of stekkers met verloopstukjes om toch op een Nederlands stopcontact te passen!

Gewoon Nederlandse garantie

Misschien heb je het zelf al eens meegemaakt. Je belt Apple voor productondersteuning, of gaat bij de Apple Store langs, en krijgt te horen dat ze je niet mogen helpen. Je iPhone blijkt opeens niet voor de Nederlandse markt te zijn uitgebracht. Wij hebben al velen geholpen die in een dergelijke situatie zaten. Veel webshops -meestal zonder fysieke winkel- kopen in het buitenland in omdat het daar net iets goedkoper is. Winstmarges op Apple producten zijn vaak maar enkele procenten dus op die manier verdubbelen ze hun winst. Of wanneer er nieuwe modellen worden uitgebracht is er vaak grote schaarste, ook dan wordt er vaak een heleboel uit het buitenland geïmporteerd. Maar als consument kan je dan alleen via de webshop beroep doen op de garantie. En wat nu als die webshop niet meewerkt, niet reageert of zelfs niet meer bestaat...

Wij gaan voor jou in de rij staan

Wij weten hoe vervelend een import product kan zijn en verkopen daarom liever "nee" als iets niet in Nederland beschikbaar is, dan dat we over de grens gaan shoppen. Vaak bij net nieuwe iPhones worden als eerste de Apple Stores bevoorraad. We kennen allemaal de beelden van lange rijen en mensen die al een dag van tevoren voor de deur gaan zitten wachten. Wij hebben meer dan eens in diezelfde rij gestaan voor onze vaste klanten. Hadden ze toch nog op dag 1 al het nieuwste toestel zonder zelf uren in de rij te hoeven staan. En natuurlijk zetten we desgewenst gelijk de data over en plaatsen we een mooie ClearPlex screenprotector!

Vul de wenslijst zo volledig mogelijk in

Contactgegevens

Contactinformatie
iRepairNow BV
Rijksstraatweg 373
2025 DB Haarlem
haarlem@irepairnow.nl
023-3030196
BTW nummer: NL854933542B01
KvK nummer: 62727885
Nederland

Of vind ons op social media