Apple Store Haarlem van binnen

Apple Store Haarlem

Grote Houtstraat 99 • Haarlem • Noord-Holland • Nederland

Afspraak maken bij Apple Store Haarlem

Als je van plan bent om naar de Apple Store Haarlem te gaan dan kan je het beste een afspraak maken. Als je twijfelt of je met of zonder afspraak bij de Haarlemse Apple winkel langs kunt komen dan kan je het best even bellen.

Het telefoonnummer van Apple Haarlem is 023-7993800 (voor Amsterdam bel je naar 020-5302200 en Den Haag 070-7010300). Plan je liever je afspraak online dan staan hieronder de directe pagina's per winkel.


Voor reparatie buiten garantie (garantietermijn verstreken of schade door externe invloeden), service aan "vintage" Apple producten of voor een vrijblijvende diagnose en prijsopgave kan je ook naar iRepairNow Haarlem gaan.

Het telefoonnummer van iRepairNow Haarlem is 023-3030196, of ga zonder afspraak langs: Rijksstraatweg 373, 2025DB Haarlem.

Adres Apple Store Haarlem

Apple Store Haarlem
Grote Houtstraat 99
2011 SH Haarlem

Apple Store afspraak maken:

https://www.apple.com/nl/retail/haarlem/


Adres Apple Store Amsterdam

Apple Store Amsterdam
Hirschgebouw, Leidseplein 25
1017 PS Amsterdam

https://www.apple.com/nl/retail/amsterdam/

Adres Apple Store Den Haag

Apple Store Den Haag
Passage 39
2511 AB Den Haag

https://www.apple.com/nl/retail/denhaag/

Let op: mocht u een Apple product bezitten welke binnen de fabrieksgarantie valt adviseren wij altijd eerst onderzoek uit te laten voeren door de Apple Store alvorens u zich tot een onafhankelijke reparatiedienst wendt.

De officiële Apple Store Haarlem is op 7 december 2013 geopend. Hier kunt u terecht voor alle Apple apparatuur maar ook voor service binnen de Apple garantie (doorgaans 1 jaar, onder voorbehoud van de garantietermijn die de winkelier u heeft verschaft).

Reparatie binnen garantie: 

Als uw Apple product nog geen jaar oud is, en geen val-, stoot- of vochtschade vertoont raden wij aan eerst langs de Apple Store Haarlem te gaan. Meestal wordt er een oplossing geboden terwijl u wacht. U dient wel een afspraak te maken voor service aan de Genius Bar. Bel hiervoor met de Apple Store Haarlem, Apple Genius Bar Haarlem: 023 799 3800

zie ook https://www.apple.com/nl/retail/haarlem/

Reparatie buiten garantie:

Als uw Apple product ouder dan een jaar is of val-, stoot- of vochtschade vertoont heeft u geen recht meer op garantie via Apple of de Apple Store. Soms heeft u nog wel garantie via de leverancier van uw Apple product, dit staat meestal op de aankoopnota vermeld. Indien dit ook niet het geval is kunt u zich prima wenden tot in ieder geval een officieel reparatiebedrijf. Officiële reparatiebedrijven zijn doorgaans aangesloten bij Uneto-Vni en/of ICTWaarborg, bieden garantie op de reparatie, hebben kundig personeel, beschikken over een juist ingerichte werkplaats met specialistisch gereedschap en zijn mede daarom in staat kwalitatief goede reparaties uit te voeren.

Voor de regio Haarlem en omstreken kunt u contact opnemen met: 023-3030196

Handige links:

Afspraak Apple store

Afspraak Genius bar

Afspraak Genius bar Haarlem

Afspraak Genius bar Amsterdam

Afspraak maken bij Apple

Afspraak maken bij Apple store

Afspraak maken Genius bar

Amac afspraak

Amac afspraak maken

Amac batterij vervangen

Amac MacBook inruilen

Apple

Apple store afspraak maken

-

https://applestorehaarlem.nl/N.B. iRepairNow is op geen enkele wijze gelieerd aan Apple en/of haar producten. Deze pagina is puur informatief zodat consumenten binnen de fabrieksgarantie op de juiste manier worden geholpen. Voor Apple is de domeinnaam applestorehaarlem.nl te koop. De domeinnaam wordt niet aangeboden aan andere partijen dan Apple.