Deskundige data recovery van je iPhone

Gaat je toestel niet meer aan, kan je niet meer bij je bestanden of lijkt alles te zijn gewist? Kom zo snel mogelijk langs en probeer niets uit, des te groter is de kans dat we alles terug kunnen halen!

Ben je, bijvoorbeeld door waterschade, foto’s of contactgegevens op je iPhone kwijt? Dat is balen! Gelukkig is deze data niet altijd definitief verloren. Bij iRepairNow zijn we in staat foto’s of contacten terug te halen via data recovery op je iPhone. Kom gerust eens langs om te informeren in onze winkel in Haarlem. Daar werken gespecialiseerde winkelmedewerkers en ervaren technici die je zeker van dienst kunnen zijn. Met een goed advies óf met een complete data recovery van je iPhone.


Maak vast een afspraak

Veel van de iPhone reparaties die we in onze winkel in Haarlem uitvoeren, zijn binnen een half uur klaar en worden uitgevoerd zonder dat je eerst een afspraak hoeft te maken. Omdat het uitvoeren van een data recovery van je iPhone vaak wat meer tijd met zich meebrengt, doe je er goed aan wel even contact met ons op te nemen. We kunnen je dan precies vertellen hoe lang we met de data recovery bezig zijn. De tijdsduur van de reparatie hangt namelijk af van de complexiteit ervan. Wil je een data recovery van enkele iPhone bestanden of ben je alle data kwijt?


Deskundig advies over data recovery van iPhones

In welke mate je ook een data recovery van je iPhone wil laten uitvoeren, wij staan voor je klaar. Met kennis, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Onze gespecialiseerde winkelmedewerkers zijn goed in te schatten of een data recovery van je iPhone nog mogelijk is. Zien we je binnenkort in Haarlem? 

Onze oplossingen voor iPhone data recovery

INTAKE

Kom zo snel mogelijk langs voor een gratis intake (aan de balie) en laat je adviseren door onze specialisten! Afhankelijk van het model kan dit direct of binnen 1 werkdag gedaan worden.

GRATIS

REPARATIE

Door defecte onderdelen te vervangen kan jouw iPhone weer operationeel worden. Een werkend toestel én je data! Om toekomstige ellende te voorkomen adviseren wij je graag omtrent backups.

OFFERTE

DATA RECOVERY SERVICE

Is repareren niet rendabel, maar je wilt wel graag beschikken over je gegevens? In dat geval kunnen wij het toestel (tijdelijk) operationeel maken om alleen je data veilig te stellen.


200 EURO