Werkgeheugen upgrade in Haarlem

Meer dan 70% van de computers heeft te weinig geheugen. Driekwart daarvan wordt zelfs om die reden -onnodig- afgedankt! Laat het werkgeheugen (RAM) van je MacBook, iMac of PC uitbreiden om echt de maximale prestaties te behalen.

Klantenvertellen reviews

Meer werkgeheugen in je Mac of PC?

Je kent het vast wel (anders las je dit nu waarschijnlijk niet). Je opent een programma maar het duurt zo lang. Of je schakelt over naar een ander programma en je kan meteen een plaspauze nemen. Of je bent aan het Photoshoppen en denkt "dit ging nog sneller met potlood en papier".


De kans is groot dat je Mac of PC te weinig geheugen heeft.

En dan bedoelen we niet de opslagruimte, maar het werkgeheugen. Werkruimte zou een nog mooiere bewoording zijn want dat is het ook werkelijk. Alles op je Mac neemt een stukje werkgeheugen in beslag. Het systeem zelf, programma's die in de achtergrond draaien, hoe slimmer een systeem hoe meer geheugen er nodig is.


Vaak werd gezegd dat een minimum van 2GB of 4GB wel voldoende is. Maar als je bedenkt dat de iPhone sinds de iPhone XS al 4GB RAM heeft dan is het niet gek om te bedenken dat een iMac, MacBook, Mac Mini en al helemaal de Mac Pro minimaal 8GB RAM nodig heeft.


Gelukkig kan in veel gevallen het werkgeheugen worden uitgebreid of vervangen door groter. Als je twijfelt of meer werkgeheugen voor jou een oplossing is, of het überhaupt mogelijk is en wat in jouw geval de beste hoeveelheid zal zijn kom dan langs voor een kosteloos advies. Je kunt ook kiezen voor een APK waarbij we de gehele staat van jouw Mac onder de loep nemen. Zo'n APK is kosteloos in combinatie met een reparatie of upgrade!


Omdat voorkomen beter is dan genezen, denk je er ook gelijk aan om je kostbare Mac door ons te laten onderhouden? Dan heb jij weer vele jaren plezier van deze mooie machine!

SO-DIMM RAM (Random Access Memory)

1066MHz - 1333MHz - 1600MHz - 1867MHz - 2400MHz - 2666MHz

RAM upgrade

8 GB - € 77

prijs excl. montage

RAM upgrade

16 GB - € 137

prijs excl. montage
RAM upgrade

32 GB - € 247

prijs excl. montage
RAM upgrade

64 GB - € 467

prijs excl. montage
RAM upgrade

128 GB - € 897

prijs excl. montage