SSD upgrade in Haarlem

Wist je dat een trage computer vaak wordt veroorzaakt door de harde schijf? Dan ga je toch niet een compleet nieuwe computer aanschaffen! Laat je oude harde schijf, of te kleine of trage Solid State Drive (SSD) van je MacBook, iMac of PC vervangen door een razendsnelle met voldoende opslagruimte.

Klantenvertellen reviews

Harde schijf van je Mac of PC te langzaam?

Je wil even dat document openen. Of je wil even snel je mail checken. Maar even... duurt... zooooo lang... Duurt het je allemaal te lang? Word je gek van die draaiende regenboog strandbal?


Waarschijnlijk is de harde schijf van je MacBook, iMac of PC bijna gecrasht. Doorgaans is dit het gevolg van oververhitting, wat natuurlijk niet raar is gezien het mooie compacte design van de MacBook of iMac dat werkt als een stofvanger.

Gelukkig kunnen wij de harde schijf van jouw Mac of PC vervangen én maken we het nog wat leuker door je computer sneller te maken dan ooit tevoren! Dit doen wij door de harde schijf te vervangen door een SSD (Solid State Drive).

Met een nieuwe SSD wordt je Mac of PC sneller dan ooit tevoren.


Omdat voorkomen beter is dan genezen, denk je er ook gelijk aan om je MacBook, iMac of PC door ons te laten onderhouden? Dan heb jij weer vele jaren plezier van deze mooie machine!

2.5" SATA SSD (Solid State Drive)

SSD upgrade

250 GB - € 127

prijs excl. montage/installatie
SSD upgrade

500 GB - € 177

prijs excl. montage/installatie
SSD upgrade

1 TB - € 277

prijs excl. montage/installatie
SSD upgrade

2 TB - € 477

prijs excl. montage/installatie