iPhone WiFi problemen: get connected

Wat te doen als de WiFi van je iPhone niet of slecht werkt?

WiFi bied je de mogelijkheid om met je iPhone verbinding te maken met het internet zonder dat je daarvoor je je mobiele internetverbinding nodig hebt. Tijdens het gebruik daarvan kunnen zich echter allerlei problemen voordoen. Zo kan het zijn dat de WiFi verbinding niet meer tot stand komt of dat de verbinding steeds wegvalt. Bij iRepairNow lossen we iPhone WiFi problemen gemakkelijk voor je op. Onze iPhone specialisten weten exact wat er moet gebeuren.


Wat is er aan de hand?

iPhone WiFi problemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Ons goed opgeleide winkelpersoneel is er vaak snel achter wat het probleem is. We controleren bij WiFi problemen altijd eerst je instellingen en je software en kijken dan verder. Wellicht is je WiFi chip kapot of is er een andere reparatie nodig. Wat het ook is, bij iRepairNow doen we ons best jouw iPhone WiFi problemen zo snel en voordelig mogelijk op te lossen. Uiteraard staat daarbij de kwaliteit en goede service voorop.


iPhone WiFi problemen oplossen

iRepairNow is een erkend iPhone reparateur. Ook iPhone WiFi problemen zijn bij ons in goede handen. Wil je weten of we je van dienst kunnen zijn? Bel ons dan of loop even binnen in onze winkel in Haarlem. Klaar terwijl je wacht! 

iPhone scherm gerepareerd

Onze specialisten staan voor je klaar!

We leven in een tijd waarin steeds meer fysieke winkels verdwijnen. Hierdoor zijn er steeds minder manieren om écht goed advies te krijgen. Bij iRepairNow werken goed opgeleide winkelmedewerkers en ervaren technici, die werken volgens de regels van Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni). Elke medewerker heeft zijn eigen specialisme en vertelt je graag alles over onze producten en diensten. 

Dagelijks krijgen wij vragen over de technische haalbaarheid van een upgrade. Of krijgen we de vraag om in te schatten of een Apple reparatie nog rendabel is. Dan zit je niet te wachten op een verkooppraatje, maar op een medewerker die met je meedenkt! Daarom leggen wij ingewikkelde technische verhalen eenvoudig uit. Alleen dan kun je zelf beslissen hoe wij je het beste kunnen helpen. Want voor ons is een reparatie of upgrade pas geslaagd als het resultaat precies is wat jij in gedachten had!

> Bel ons of stuur een WhatsApp bericht naar 023 - 30 30 196

> Stuur een mail naar haarlem@irepairnow.nl of vul ons contactformulier in

> Bezoek onze winkel (Rijksstraatweg 373) zonder afspraak binnen onze openingstijden