Schitterende refurbished iPhones in Haarlem

Diverse modellen mét 2 jaar garantie, inruil van je oude/defecte toestel is mogelijk

Quality Certified Refurbished Device keurmerk

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor een nieuwe iPhone? Bekijk dan eens het aanbod refurbished iPhones bij iRepairNow in Haarlem. Goede, volledig gecontroleerde iPhones die vaak nog jarenlang mee kunnen. Het is dan ook niet voor niets dat wij twee jaar garantie geven op de refurbished iPhones in onze Haarlemse winkel.

In de winkel in Haarlem voeren we dag in dag uit reparaties uit aan diverse modellen iPhones. In het merendeel van de gevallen met een goed resultaat tot gevolg. Is het echter zo dat jouw iPhone te veel schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld door een extreem harde klap of door vocht, dan kun je ervoor kiezen een refurbished iPhone uit te zoeken. In de showroom in Haarlem hebben we verschillende modellen voor je klaarstaan. Online bestellen kan natuurlijk ook. We leveren snel en tegen een mooie prijs. Met je refurbished iPhone kun je zeker weer vooruit!   

Het aanbod refurbished iPhones in onze winkel in Haarlem en online is uitgebreid en verandert regelmatig. Je doet er dus goed aan regelmatig een kijkje te nemen in de showroom of webshop. Twijfel je nog of een refurbished iPhone de juiste oplossing is? Advies vragen aan ons ervaren winkelpersoneel in Haarlem kan altijd.

SERVICE & GARANTIE

Wij reviseren onze toestellen zelf, waarbij slijtage-onderhevige onderdelen standaard worden vervangen zoals de batterij. Alleen zo kunnen wij garanderen dat onze refurbished toestellen technisch niet onder doen ten opzichte van een nieuw toestel.


Wij zijn overtuigd van onze vaardigheden en de uitstekende kwaliteit van onze onderdelen, daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op al onze gereviseerde iPhones, iPads, iMacs en MacBooks!

Vaak worden slijtage gevoelige onderdelen uitgesloten van garantie, maar niet bij iRepairNow!

Ook op de batterij geven wij gewoon 2 jaar garantie!


Blijkt er toch iets niet goed te werken? Dan hoef jij je dus geen zorgen te maken! Daar komt ook nog het gemak bij kijken dat je het toestel niet hoeft op te sturen, maar gewoon onze winkel/werkplaats kan bezoeken. Duurt de oplossing wat langer dan gewenst? Dan regelen wij een leentoestel voor je.