Schitterende refurbished iPhones in Haarlem

Diverse modellen mét 2 jaar garantie, inruil van je oude/defecte toestel is mogelijk

Quality Certified Refurbished Device keurmerk

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor een nieuwe iPhone? Bekijk dan eens het aanbod refurbished iPhones bij iRepairNow in Haarlem. Goede, volledig gecontroleerde iPhones die vaak nog jarenlang mee kunnen. Het is dan ook niet voor niets dat wij twee jaar garantie geven op de refurbished iPhones in onze Haarlemse winkel.

Met een tevreden gevoel naar huis

In de winkel in Haarlem voeren we dag in dag uit reparaties uit aan diverse modellen iPhones. In het merendeel van de gevallen met een goed resultaat tot gevolg. Is het echter zo dat jouw iPhone te veel schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld door een extreem harde klap of door vocht, dan kun je ervoor kiezen een refurbished iPhone uit te zoeken. In de showroom in Haarlem hebben we verschillende modellen voor je klaarstaan. Online bestellen kan natuurlijk ook. We leveren snel en tegen een mooie prijs. Met je refurbished iPhone kun je zeker weer vooruit!   

Refurbished iPhone in Haarlem aanschaffen

Het aanbod refurbished iPhones in onze winkel in Haarlem en online is uitgebreid en verandert regelmatig. Je doet er dus goed aan regelmatig een kijkje te nemen in de showroom of webshop. Twijfel je nog of een refurbished iPhone de juiste oplossing is? Advies vragen aan ons ervaren winkelpersoneel in Haarlem kan altijd.

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

Er zijn verschillende voordelen aan het kopen van een refurbished iPhone, hieronder vind je een aantal belangrijke:

  1. Kosteneffectief: Refurbished iPhones zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe iPhones en bieden vergelijkbare specificaties en prestaties.
  2. Milieuvriendelijk: Door de aankoop van een refurbished iPhone helpt u bij het verminderen van elektronische afval en het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten.
  3. Gecontroleerde kwaliteit: Refurbished iPhones zijn grondig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt, zodat ze in goede staat werken en aan de verwachtingen voldoen.
  4. Software-updates: Refurbished iPhones worden meestal geleverd met de nieuwste software-updates, waardoor ze up-to-date blijven en goed functioneren.
  5. Garantie: Veel verkopers van refurbished iPhones bieden garantie op hun producten, waardoor u gerust bent over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het apparaat.

Kortom, als u op zoek bent naar een betaalbare en milieuvriendelijke manier om een iPhone te bezitten, dan is een refurbished iPhone een uitstekende keuze.

Hoe lang gaat een refurbished iPhone mee?

De levensduur van een refurbished iPhone hangt af van verschillende factoren, zoals de zorg die u ervoor heeft, de hoeveelheid gebruik en de manier waarop het apparaat is gerepareerd en onderhouden.


In het algemeen kunnen refurbished iPhones echter net zo lang meegaan als nieuwe iPhones, zolang ze goed onderhouden worden. Veel refurbished iPhones zijn zorgvuldig gecontroleerd en gerepareerd, waardoor ze een nieuw leven krijgen en weer net zo goed functioneren als nieuwe modellen.


Het is echter belangrijk om te onthouden dat refurbished iPhones gevoeliger kunnen zijn voor eventuele problemen die ontstaan door het vorige gebruik. Daarom is het altijd aanbevolen om een refurbished iPhone te kopen van een betrouwbare verkoper en te controleren of er garantie op het product wordt aangeboden.


Om de levensduur van uw refurbished iPhone te verlengen, is het belangrijk om het apparaat goed te onderhouden en te beschermen tegen beschadiging, zoals stoten of vallen, waterbeschadiging en overmatig gebruik.

SERVICE & GARANTIE

Wij reviseren onze toestellen zelf, waarbij slijtage-onderhevige onderdelen standaard worden vervangen zoals de batterij. Alleen zo kunnen wij garanderen dat onze refurbished toestellen technisch niet onder doen ten opzichte van een nieuw toestel.


Wij zijn overtuigd van onze vaardigheden en de uitstekende kwaliteit van onze onderdelen, daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op al onze gereviseerde iPhones, iPads, iMacs en MacBooks!

Vaak worden slijtage gevoelige onderdelen uitgesloten van garantie, maar niet bij iRepairNow!

Ook op de batterij geven wij gewoon 2 jaar garantie!


Blijkt er toch iets niet goed te werken? Dan hoef jij je dus geen zorgen te maken! Daar komt ook nog het gemak bij kijken dat je het toestel niet hoeft op te sturen, maar gewoon onze winkel/werkplaats kan bezoeken. Duurt de oplossing wat langer dan gewenst? Dan regelen wij een leentoestel voor je.