Laat je iPhone scherm vervangen in Haarlem

Glas van je iPhone scherm gebroken? Binnen 30 minuten plaatsen onze specialisten een nieuw display! Topkwaliteit reparaties voor de laagste prijs in Haarlem.

Lees meer

Het display van een iPhone

Een iPhone is meer dan een telefoon, het is eerder een draagbare supercomputer waar je bijna alles mee kan doen! Door een simpele veeg over het scherm of door ergens op te drukken voert je iPhone een opdracht uit of laat het je zien wat je wilt zien. Vrijwel alle bediening gaat via het scherm, dus wellicht kunnen wij stellen dat het scherm het belangrijkste gebruiksonderdeel is van de iPhone?


Helaas is het grote glazen oppervlakte van het scherm dan ook een groot raakvlak waar schade kan ontstaan. In geval van schade heeft dit dan mogelijk ook grote gevolgen voor de bediening van je mooie iPhone, jouw super-zak-computer! Bovendien is het iPhone display meer dan een simpel laagje glas. Het is een compleet display module met LCD paneel en digitizer voor de touch-bediening.


Waar kan je zoal last van hebben of (binnenkort) last van krijgen bij schade aan het scherm?

  1. je vingers openhalen aan het glas
  2. het scherm reageert niet of niet goed
  3. strepen door het beeld of helemaal geen beeldweergave
  4. het toestel gaat zichzelf bedienen, ook wel ghosting genoemd


Daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Je gebruikt je iPhone immers voor alles tegenwoordig... maar wat nou als de schade meevalt, enkel een klein breukje in het glas? Dat wordt vast niet erger... of wel? De kans is in ieder geval aanzienlijk groot dat het scherm door een kleine tik of normale bediening alsnog verder stuk gaat en bijvoorbeeld geen beeld meer geeft. Precies wanneer het je natuurlijk niet uitkomt!


Wacht daarom niet met schade en laat jouw iPhone zo snel mogelijk repareren door de specialisten van iRepairNow in Haarlem! Wij vervangen het scherm van jouw iPhone binnen een half uur, op afspraak, klaar terwijl je wacht! Dan hoef je het toestel nauwelijks te missen en zo voorkom je verdere ellende. Na de reparatie geniet je weer van jouw iPhone als voorheen, omdat wij de beste kwaliteit leveren voor de laagste prijs in Haarlem! Komt het je financieel allemaal erg ongelegen? Kies dan voor een display van ons huismerk, de voordeligste keuze op de markt!

Het verschil tussen origineel en huismerk

Bij iRepairNow kiest de bezoeker zelf de prijs en kwaliteit

ORIGINEEL

IPHONE DISPLAY

Apple origineel

VANAF
57 EURO
  • LEVENSLANGE GARANTIE
  • ORIGINELE KWALITEIT
  • 27 MINUTEN SERVICE (op afspraak)


LAAT OOK DIRECT DE BATTERIJ VAN JE IPHONE VERVANGEN EN GENIET VAN 10 EURO KORTING

HUISMERK

IPHONE DISPLAY

iRepairNow huismerk

VANAF
47 EURO
  • LEVENSLANGE GARANTIE
  • DE VOORDELIGSTE KEUZE
  • 27 MINUTEN SERVICE (op afspraak)


LAAT OOK DIRECT DE BATTERIJ VAN JE IPHONE VERVANGEN EN GENIET VAN 10 EURO KORTING