Samsung reparatie Haarlem

Een betrouwbare reparatie van je Samsung Galaxy nodig? Laat dan jouw toestel snel en vakkundig repareren door de specialisten van iRepairNow. Altijd originele Samsung onderdelen!

Klantenvertellen reviews

Een Samsung telefoon met gebreken? Loop snel binnen bij iRepairNow in Haarlem. Wij zijn specialist in het uitvoeren van Apple en Android reparaties. Ons vriendelijke winkelpersoneel en onze ervaren technici zijn je graag direct van dienst. Veel Samsung reparaties voeren we in Haarlem namelijk gelijk voor je uit in de werkplaats. Vakkundig, vlot en voordelig.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Een kapot scherm, een batterij die vervangen moet worden of een kapotte speaker. De problemen met uw Samsung apparaat kunnen zeer divers zijn. Bij iRepairNow weten we gelukkig zowel met smartphones als tablets van Samsung raad. U bent altijd vrij om bij ons binnen te lopen in Haarlem of contact met ons op te nemen. Samsung reparaties worden met de grootste zorg uitgevoerd en zijn altijd voorzien van een garantietermijn. Wij weten namelijk dat we vakwerk leveren wanneer we voor jou een Samsung reparatie uitvoeren in Haarlem.   

Samsung reparatie in Haarlem plannen

Ben je in het bezit van een smartphone of tablet van Samsung en wil je een reparatie in Haarlem plannen? Dat kan gemakkelijk online of via de telefoon. Het is echter niet altijd nodig een afspraak te maken. In veel gevallen kun je zo binnenlopen en voeren we de Samsung reparatie in Haarlem direct voor je uit. Klaar terwijl je wacht!

Originele onderdelen

Samsung reparaties voeren we altijd uit met 100% originele Samsung onderdelen. Wij kopen direct bij de Nederlandse distributeur in zodat we ook zeker weten dat de kwaliteit goed is en je niet met een imitatie of al gebruikt onderdeel opgescheept zit. Doordat we direct bij de distributeur inkopen weten we ook zeker dat de prijs in orde is. Er zit namelijk geen extra partij tussen die een graantje mee hoeft te pikken. Samsung bepaalt de onderdeelprijs, wij voegen daar ons arbeidsloon aan toe en ronden het bedrag mooi af. (€97 klinkt nou eenmaal mooier dan €98,21)

Levenslange garantie

We noemden het net al, we weten precies wat we inkopen. Standaard geeft Samsung 90 dagen garantie op reparaties, dat vinden wij belachelijk kort! Als er geen schade van buitenaf is dan zou de reparatie de levensduur van het toestel weer moeten verlengen naar wat het oorspronkelijk was. Daarom geven wij levenslange garantie op onze reparaties. Is er een defect aan het vervangen onderdeel dan wordt dit kosteloos verholpen. Na 1 jaar, na 2 jaar maar ook zelfs na 5 jaar. Natuurlijk is normale slijtage uitgesloten, dus krasjes zonder hoesje of screenprotector, of een batterij die op den duur slechter wordt horen er helaas gewoon bij. Maar als je vervangen speaker opeens klinkt als een walkietalkie of je gerepareerde oplaadpunt alles doet behalve opladen dan fixen we dat gewoon!

Laagsteprijsgarantie

Wij garanderen dat je niet teveel betaalt voor je reparatie. Onderdeelprijs + arbeidsloon, meer komt er niet bij. Wordt ergens anders dezelfde reparatie, met dezelfde onderdelen en dezelfde garantie aangeboden? Wij controleren de prijs en beschikbaarheid en passen de prijs voor je aan! Het moet natuurlijk wel vergelijkbaar zijn, dus een bedrijf met vaste vestigingsplaats.

No cure - no pay

Vooraf spreken we af wat een reparatie maximaal gaat kosten. Blijkt de reparatie toch meer te gaan kosten, of in het uitzonderlijke geval onmogelijk uit te voeren, dan betaal je niets. Je hoeft dus nooit te betalen zonder iets daarvoor terug te hebben gehad.