arrow_drop_up arrow_drop_down

Apple iPhone reparatie Haarlem

 Rijksstraatweg 373 2025DB Haarlem

lees verder

Het startpunt voor oplossingen

Heb je jouw iPhone laten vallen en zit er nu een barst in je scherm? Gaat je accu nog maar een halve dag mee en is die altijd leeg op het moment dat je je iPhone niet op kan laden? Valt je telefoon soms zomaar uit of doet de home-knop het niet meer? Het zijn vervelende defecten die bij iPhones vaak voorkomen. De kans is groot dat je jouw iPhone hierdoor niet meer of niet meer goed kunt gebruiken. Kortom: je iPhone is aan reparatie toe. Breng je iPhone daarom langs bij iRepairNow in Haarlem. Wij repareren alle type iPhones en zorgen dat je snel weer bereikbaar bent.

Voor alle iPhones - klaar terwijl je wacht

Bij iRepairNow in Haarlem repareren we alle type iPhones. Dus of je nu een iPhone 8 hebt met waterschade of een iPhone X met valschade, dat maakt niet uit. Voor iPhone reparatie in Haarlem ben je bij ons aan het juiste adres. Ongeacht het type iPhone dat je hebt. We voeren de reparaties ter plekke uit in onze werkplaats, waar je gewoon mee kunt kijken terwijl we je telefoon repareren. 

Is je iPhone scherm kapot of gaat het om een andere kleine reparatie? Dan is de reparatie klaar terwijl je wacht. Zo kost het vervangen van een kapot scherm maar 30 minuten en het vervangen van de behuizing maar 45 minuten. Je snel leeglopende batterij is in slechts 15 minuten vervangen door een nieuwe. Maak voor je iPhone reparatie in Haarlem vooraf wel altijd even een afspraak. Dan weet je zeker dat we je meteen kunnen helpen.

Vooraf weten waar je aan toe bent

Bij iRepairNow vinden we het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Breng je jouw iPhone voor reparatie naar onze winkel in Haarlem? Kijk dan eerst eens op onze website naar de kosten voor het repareren van jouw defect. De prijs voor het repareren van de meest voorkomende reparaties hebben we gewoon online gezet. Zoek jouw type iPhone en het mankement op in onze overzichtelijke prijslijst en bepaal zelf of jouw iPhone dat nog waard is. 

Weet je niet zo goed wat het probleem precies is en welke reparatie er nodig is? Dan stellen we voor 47 euro graag de diagnose. Laat je jouw iPhone vervolgens bij onze werkplaats in Haarlem repareren? Dan vervallen deze kosten en betaal je alleen de prijs van de reparatie. Op alle reparaties bieden we 2 jaar garantie. En laat je het scherm van je iPhone door ons repareren? Dan bieden we zelfs een unieke levenslange garantie.

iRepairNow: dé specialist voor iPhone reparatie in Haarlem

Bij iRepairNow zijn we dé specialist voor iPhone reparatie in Haarlem. Al meer dan 8 jaar repareren we de iPhones van onze klanten. We hebben dus al heel wat type iPhones in handen gehad en leren voor de nieuwste modellen steeds bij. Om die reden kunnen we je bij onze winkel in Haarlem ook altijd goed adviseren. Zo vertellen onze winkelmedewerkers en iPhone-reparateurs het je altijd eerlijk als een reparatie niet meer de moeite waard is.

Woon je in Haarlem en omgeving en is jouw iPhone aan reparatie toe? Maak online een afspraak, zodat je zeker weet dat we je meteen kunnen helpen of loop gewoon bij ons binnen en haal je toestel later weer op. We werken alleen met originele onderdelen en bieden de laagsteprijsgarantie. We helpen je graag!