Snelle iPhone reparaties in Haarlem

 Rijksstraatweg 373 2025DB Haarlem

Een nieuwe iPhone met een defect of een krachtig oud modelletje? Bij ons krijgt iedere iPhone evenveel aandacht. Wij lossen iPhone problemen snel en vakkundig voor je op in onze winkel in Haarlem. Een iPhone reparatie wordt snel, vakkundig en voordelig voor je uitgevoerd.


Deskundig, altijd kwaliteit


Bij iRepairNow in Haarlem werken enkel gespecialiseerde medewerkers. Hierdoor zijn we in staat iPhone reparaties snel en vakkundig voor je uit te voeren. Dit doen we gewoon in de winkel zelf, zodat je ziet wat er met je iPhone gebeurt. Wij hebben geen geheimen voor onze klanten. Of je batterij nu snel leegloopt, je camera het heeft begeven of je iPhone 4, 5 of 6 wel een boost kan gebruiken: wij helpen je verder. Bij ons in Haarlem voeren we iPhone reparaties uit met originele onderdelen. Hierdoor kunnen we kwaliteit leveren en bieden we je tot wel 2 jaar garantie. Op het vervangen van een iPhone display geven we je zelfs levenslange garantie! Gewoon omdat we zeker zijn van onze zaak, de service en onze vakmensen.


Afspraak maken voor een iPhone reparatie in Haarlem


Wil jij ook een snelle iPhone reparatie in Haarlem laten uitvoeren? Kom dan langs in onze winkel. Dit kan in principe zonder afspraak. Wil je zeker weten dat je op een vaste tijd geholpen wordt? Dan raden we je toch aan een afspraak te maken. Zeker als de iPhone reparatie in Haarlem het vervangen van je iPhone scherm inhoudt.

arrow_drop_up arrow_drop_down