iPhone reparatie Haarlem

Herstel, onderhoud en accessoires voor jouw Apple iPhone bij iRepairNow in Haarlem.

Klantenvertellen reviews
Moeder en dochter met iPhone laten iRepairNow website zien

"iRepairNow Haarlem: professionele iPhone reparaties sinds 2012"

Wat onze bezoekers het meest op prijs stellen:

 • Levenslange garantie*
 • Laagsteprijsgarantie**
 • Klaar terwijl je wacht
 • Gratis APK
 • No cure, no pay
 • Behoud van data
 • Beste kwaliteit onderdelen
 • Getrainde monteurs
 • Hoge klanttevredenheid
 • Milieubewust
 • Btw-factuur voor ondernemers
 • Verhaalbaar op verzekering
* Levenslange garantie op de meeste reparaties, afwijkende garanties worden op de website en/of offerte aangegeven.

** Laagsteprijsgarantie op exact dezelfde dienst/product met dezelfde garantievoorwaarden bij fysieke reparatiecentra/winkels.

Kies jouw iPhone en bekijk het volledige reparatie-overzicht

reparatie van alle Apple iPhone modellen

Wij repareren alle iPhone modellen.

Het maakt niet uit hoe jong of oud je iPhone is, wij lossen alle problemen voor je op!

Voor de getoonde modellen hebben we standaard de meeste onderdelen op voorraad.

Staat jouw toestel er niet tussen, of heb je misschien een ander merk? Weet je niet zeker of reparatie nodig of mogelijk is? Zijn er meerdere defecten aanwezig? Vrees niet, waarschijnlijk kunnen wij jouw iPhone gewoon in Haarlem repareren! Kom gerust even langs voor een gratis APK of vooronderzoek. Liever eerst contact per telefoon, mail of chat, druk dan op onderstaande knop.

iPhone Repair Haarlem
Rijksstraatweg 373

2025 DB Haarlem - Noord

Routebeschrijving

023 3030 196

 • Heb je jouw iPhone laten vallen en zit er nu een barst in je scherm?

 • Gaat je batterij nog maar een halve dag mee en is die altijd leeg op het moment dat je je iPhone niet op kan laden?

 • Valt je telefoon soms zomaar uit of doet de home-knop het niet meer?

Het zijn vervelende defecten die bij iPhones vaak voorkomen. De kans is groot dat je jouw iPhone hierdoor niet meer of niet meer goed kunt gebruiken. Kortom: je iPhone is aan reparatie toe. Breng je iPhone daarom langs bij iRepairNow in Haarlem. Wij repareren alle type iPhones en zorgen dat je snel weer bereikbaar bent.

Snelle iPhone reparaties in Haarlem 

Een nieuwe iPhone 12 Pro Max met een defect of een vertrouwd oud modelletje als de iPhone 5? Bij ons krijgt iedere iPhone evenveel aandacht. Wij lossen iPhone problemen snel en vakkundig voor je op in onze winkel in Haarlem. Een iPhone reparatie wordt snel, vakkundig en voordelig voor je uitgevoerd.

Deskundig, altijd kwaliteit

Bij iRepairNow in Haarlem werken enkel gespecialiseerde medewerkers. Hierdoor zijn we in staat iPhone reparaties snel en vakkundig voor je uit te voeren. Dit doen we gewoon in de winkel zelf, zodat je ziet wat er met je iPhone gebeurt. Wij hebben geen geheimen voor onze klanten. Of je batterij nu snel leegloopt, je camera het heeft begeven of je iPhone 7, iPhone 8 of iPhone X wel een boost kan gebruiken: wij helpen je verder. Bij ons in Haarlem voeren we iPhone reparaties uit met originele onderdelen. Hierdoor kunnen we kwaliteit leveren en bieden we je tot wel 2 jaar garantie. Op het vervangen van een iPhone display geven we je zelfs levenslange garantie! Gewoon omdat we zeker zijn van onze zaak, de service en onze vakmensen.

Afspraak maken voor een iPhone reparatie in Haarlem

Wil jij ook een snelle iPhone reparatie in Haarlem laten uitvoeren? Kom dan langs in onze winkel. Dit kan in principe zonder afspraak. Wil je zeker weten dat je op een vaste tijd geholpen wordt? Dan raden we je toch aan een afspraak te maken. Zeker als de iPhone reparatie in Haarlem het vervangen van je iPhone scherm inhoudt.

Voor alle iPhones - klaar terwijl je wacht

Bij iRepairNow in Haarlem repareren we alle type iPhones. Dus of je nu een iPhone 12 hebt met waterschade of een iPhone XS met valschade, dat maakt niet uit. Voor iPhone reparatie in Haarlem ben je bij ons aan het juiste adres. Ongeacht het type iPhone dat je hebt. We voeren de reparaties ter plekke uit in onze werkplaats, waar je gewoon mee kunt kijken terwijl we je telefoon repareren. 

Is je iPhone scherm kapot of gaat het om een andere kleine reparatie? Dan is de reparatie klaar terwijl je wacht. Zo kost het vervangen van een kapot scherm maar 30 minuten en het vervangen van de behuizing maar 45 minuten. Je snel leeglopende batterij is in slechts 15 minuten vervangen door een nieuwe. Maak voor je iPhone reparatie in Haarlem vooraf wel altijd even een afspraak. Dan weet je zeker dat we je meteen kunnen helpen. 

Vooraf weten waar je aan toe bent

Bij iRepairNow vinden we het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Breng je jouw iPhone voor reparatie naar onze winkel in Haarlem? Kijk dan eerst eens op onze website naar de kosten voor het repareren van jouw defect. De prijs voor het repareren van de meest voorkomende reparaties hebben we gewoon online gezet. Zoek jouw type iPhone en het mankement op in onze overzichtelijke prijslijst en bepaal zelf of jouw iPhone dat nog waard is. 

Weet je niet zo goed wat het probleem precies is en welke reparatie er nodig is? Dan stellen we voor 47 euro graag de diagnose. Laat je jouw iPhone vervolgens bij onze werkplaats in Haarlem repareren? Dan vervallen deze kosten en betaal je alleen de prijs van de reparatie. Op alle reparaties bieden we -minimaal- 2 jaar garantie. En laat je het scherm van je iPhone door ons repareren? Dan bieden we zelfs een unieke levenslange garantie.

Specialist in iPhone reparatie

Bij iRepairNow zijn we echte specialisten als het om iPhone reparatie gaat. We doen al sinds 2012 niets anders. Elk type iPhone kennen we als onze broekzak. Je vindt ons in Haarlem, waar onze winkelmedewerkers en ervaren iPhone-reparateurs altijd voor je klaarstaan. 

Naast de standaardreparaties kun je bij iRepairNow ook terecht voor het vervangen van je batterij, data recovery en het oplossen van wifi-problemen.

Maak je online een afspraak, dan is je iPhone reparatie klaar terwijl je wacht. Je kunt ook gewoon bij onze winkel binnenstappen en een paar uur later terugkomen om je telefoon op te halen. Jouw iPhone met originele onderdelen, snel en door een professionele partij laten repareren? Maak dan nu een afspraak of kom bij ons langs.

iPhone met gebroken scherm

Afspraak inplannen voor je iPhone reparatie in Haarlem

Via onze website kunt je eenvoudig een afspraak inplannen voor je iPhone reparatie Haarlem. Je kan natuurlijk eerst kijken waar je precies aan toe bent, dus wat de prijs is en hoelang de reparatie duurt. Kies je Apple iPhone-model, de soort telefoonreparatie en druk op de contact-knop. Vul dan je gegevens in, inclusief je voorkeursdatum en -tijd, en wij bevestigen dit zo snel mogelijk. Liever direct contact, bel dan gewoon even met ons: 023-3030196. Niet in de gelegenheid om te bellen maar wel live contact? Gebruik dan de chat knop rechts onderin je scherm.


Onze iPhone reparaties Haarlem worden altijd uitgevoerd door specialisten. Zij kennen de toestellen tot in de kleinste details. Voor een reparatie mag je altijd binnenlopen in onze winkel. Net als bij de kapper kan het zijn dat je misschien even moet wachten op andere mensen die een afspraak hebben. Wil je liever niet wachten dan is het beter om ook een afspraak te maken, zodat wij je kapotte iPhone scherm direct bij binnenkomst voor je kunnen repareren. Neem gerust plaats en geniet van onze versgemalen koffie, en voor je het weet is je toestel weer als nieuw!


Behalve reparaties kan je bij ons ook altijd terecht voor aankoopadvies en configuratie van iPhones en iPads. Alle hardwarematige en softwarematige aspecten van deze apparaten zijn voor onze specialisten geen vreemde materie, we helpen je graag! Voor alle vragen ben je bij iRepairNow aan het juiste adres.

Vandaag reparatie aangemeld, zelfde dag nog hersteld

iPhone scherm gerepareerd