Zomertijd: langer open op zaterdag
01 april 2022 
in Nieuws
1 min. leestijd

Zomertijd: langer open op zaterdag

blije-mensen-op-het-strand

Met ingang van de zomertijd zijn wij ook op zaterdag tot 18:00 geopend! 

Dat betekent dat je nog een uurtje langer op het strand kan blijven, op dat zonnige plekje op het terras kan blijven zitten of in ieder geval minder hoeft te haasten. 

Terwijl jij van je weekend geniet repareren wij het scherm van je iPhone, fixen we een nieuwe batterij in je MacBook of vervangen we de usb-c aansluiting van je Samsung Galaxy. Je device niet meer kapot, jouw weekend kan dus niet meer stuk!

man met gebroken smartphone scherm en hand voor de ogen

Mocht je nog twijfelen of die reparatie nu echt op zaterdag nodig is? Waarschijnlijk niet, de wereld vergaat niet door een gebroken scherm. Maar stel dat je iemand in de nachtclub tegenkomt, je hebt indruk gemaakt en wil zijn/haar nummer vragen. Hoe komt het dan over dat je een scherm met allemaal barsten tevoorschijn haalt? Die afknapper had je kunnen voorkomen...

We adviseren je wel pas na het afgesproken tijdstip te komen. Dus als we afspreken dat je reparatie na half 5 klaar is, en je hebt om 4 uur nog geen bericht, wacht dan tot na half 5. Natuurlijk kan je bellen om te vragen hoe het met de 'patiënt' gaat. Maar als iedereen dat doet komen we niet meer aan repareren toe.

Kom je om je DHL-pakketje in te leveren of op te halen?

Misschien staat het op de DHL website nog niet goed aangegeven, maar ook de pakketbalie is de hele dag geopend. Dus van 9:30 tot 18:00 uur.

Tot zaterdag!

Reactie plaatsen