T-Mobile storing 15-1
15 januari 2019 
in Nieuws
0 min. leestijd

T-Mobile storing 15-1

15-1-2019

UPDATE 15:05: De storing was (gelukkig) van korte duur. Wij krijgen meldingen vanuit verschillende plekken in het land dat bellen en 4G internet het weer doet. Nog geen bereik of mobiel internet? Zet de vliegtuigmodus voor 15 seconden aan en schakel deze daarna weer uit. Je toestel opnieuw opstarten kan ook.

UPDATE 15:00: Wij hebben de eerste meldingen ontvangen dat de storing weer verholpen is. Dit hebben wij ook kunnen vaststellen op een toestel op het T-Mobile netwerk.

14:35: Momenteel is er een grote storing op het T-Mobile netwerk. Indien je hier gebruik van maakt (ook als klant van Ben en Simpel) is de kans groot dat je geen bereik hebt. Gezien de omvang van de storing kunnen we er vanuit gaan dat T-Mobile er alles aan doet om de storing te herstellen. Op www.allestoringen.nl is te zien hoeveel meldingen er zijn en waar de storingsmeldingen vandaan komen. We kunnen gerust zeggen dat half Nederland getroffen is.

Zodra de storing voorbij is zal je weer vanzelf verbinding krijgen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het helpen om de vliegtuigmodus voor 15 seconden in te schakelen en dan weer uit te zetten.

Reactie plaatsen