08 augustus 2022 
in Nieuws
2 min. leestijd

"Club-Seventeen": 17 adressen in Nederland waar je met je Apple problemen terecht kan

Apple support in de 17 grootste steden van Nederland

Regelmatig krijgen wij de vraag van onze bezoekers waar ze terecht kunnen met al hun Apple kwesties als ze niet in Haarlem zijn, maar toch snel een oplossing nodig hebben. Hoe vind je een betrouwbaar adres? Gelukkig zijn wij al erg lang actief in deze branche en durven dus wel wat adressen te adviseren per woonplaats.

De 17 grootse gemeenten van Nederland, gebaseerd op inwoneraantal volgens het CBS op 31-1-2022

Amsterdam

In Amsterdam vind je de grootste Apple Store van Nederland. Ook als je niets nodig hebt, maar wel in de buurt bent is het de moeite waard om hier een kijkje te nemen.
https://www.apple.com/nl/retail/amsterdam/

Rotterdam

Geen Apple Store in Rotterdam, maar wel de grootste Apple Retailer van Nederland: Amac. Ook hier erg veel expertise en behulpzame mederwerkers.
https://www.amac.nl/winkels/rotterdam

Den Haag

Waar je in veel landen uren moet rijden van de ene naar de andere Apple Store zijn we in Nederland toch een beetje verwend. Den Haag heeft ook een eigen Apple Store.
https://www.apple.com/nl/retail/denhaag/

Mochten ze je niet kunnen helpen omdat het te druk is, of omdat een reparatie niet binnen het standaard pakket valt, dan hebben we nog een aanrader. TouchFix is gespecialiseerd in alle soorten telefoonreparaties en heeft zelfs de meest exotische merken vaak op voorraad.
https://www.touchfix.nl

Utrecht

Okee, niet echt in Utrecht maar wel vlak daarbij: McPartners. Meer dan 30 jaar Apple ervaring, dat is zeldzaam. Zeker een klein ritje naar Woerden waard!
https://www.mcpartners.nl

Eindhoven

Zoals je wel in meerdere steden zal zien vind je ook hier een Amac. In principe altijd een goed adres om even binnen te stappen met je Apple-gerelateerde vragen.
https://www.amac.nl/winkels/eindhoven

Groningen

Wij vinden veel goede verhalen op internet over Appleparts Groningen. Ze bestaan nu een aantal jaar maar bestonden al veel langer in Heerenveen, dus genoeg ervaring in huis om je goed te kunnen helpen.
https://applepartsgroningen.nl

Tilburg

Ze blijven terugkomen in deze lijst, maar ook in Tilburg hebben ze een erg mooie winkel weten neer te zetten. We hebben het over Amac Tilburg.
https://www.amac.nl/winkels/tilburg

Almere

Geen verrassing, ook hier een Amac. Niet alleen voor Apple maar ook voor je Smart Home producten zoals Philips Hue ben je hier aan het juiste adres.
https://www.amac.nl/winkels/almere

Breda

Op de Eindstraat, vlakbij de Grote Markt vind je Amac Breda.
https://www.amac.nl/winkels/breda

Nijmegen

Tot 1 juli 2021 vond je in Nijmegen Xando, maar die vestiging is omgezet naar een Amac winkel. Dus ook in Nijmegen kan je naar Amac.
https://www.amac.nl/winkels/nijmegen

Apeldoorn

Zeer uitgebreid aanbod en veel expertise in Apeldoorn bij iCanFix.
https://icanfix.nl

Arnhem

Amac Arnhem vlakbij het Velperplein.
https://www.amac.nl/winkels/arnhem/

Haarlem

Al meer dan 10 jaar vinden Haarlemmers, maar ook veel mensen van buiten de regio hun weg naar iRepairNow. Deze specialist in Apple reparaties sinds 2012 doet naast iPhone, iPad, MacBook en iMac reparaties ook onderhoud, upgrades en levert zowel nieuwe als refurbished Apple apparatuur.
https://irepairnow.nl/

Enschede

Amac Enschede, Klanderij 53, 7511 HS Enschede
https://www.amac.nl/winkels/enschede

Haarlemmermeer

Vanuit de Haarlemmermeer rij je eenvoudig naar Haarlem, dus zou het vreemd zijn als we ook hier niet iRepairNow adviseren. Zo ligt Spaarndam zelfs deels in de gemeente Haarlem en Haarlemmermeer, maar ook vanuit Vijfhuizen, Halfweg, Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Schiphol is Haarlem-Noord nog altijd bereikbaarder dan de Amsterdamse binnenstad.
https://irepairnow.nl/

Amersfoort

Niet direct in Amersfoort maar volgens eigen zeggen bedienden ze wel veel klanten uit Amersfoort. Het is even een stukje rijden naar Zeewolde, maar als je hiervoor uitstekende service terugkrijgt, is dat zeker de moeite waard.
https://irepaircentre.nl

Zaanstad

In Zaandam vind je een Mac-only specialist. In principe ligt de focus op onderdelen verkoop maar in overleg voeren ze ook reparaties en upgrades uit. Ruim assortiment van OWC aanwezig.
https://www.onlinemacwinkel.nl
Let op: dit adres is alleen doordeweeks geopend. Toch een adres op zaterdag nodig, zoek dan in dit overzicht onder Amsterdam of Haarlem.


Dit overzicht is eenvoudig bereikbaar via club-seventeen.nl en www.club-seventeen.nl

Reactie plaatsen