Page content

De mensen van iRepairNow

Even kennismaken: wij zijn iRepairNow!


Ben Kubbenga – eigenaar/oprichter

Ben heeft in 2012 iRepairNow opgericht, destijds nog onder de naam iPhone Repair Haarlem. Zijn visie was destijds dat het alleenrecht van de telecomproviders maar eens over moet zijn. Geen 4 tot 6 weken wachten op je reparatie en daar nog eens een berg geld voor moeten betalen. Als je iPhone destijds kapot was kreeg je een rekening van € 400 voor een zogeheten ‘swap’. Bij Ben was dat anders; 30 euro bij een gebroken achterkantje of 60 tot 100 euro voor een gebroken voorkantje. Met diezelfde gedachte runt Ben nu iRepairNow. De beste reparaties voor alle Apple apparaten van 1984 tot nu, de beste onderdelen en marktbepalende prijzen. “Omdat wij in 2012 een van de weinigen waren en er veel meer bedrijven zijn opgedoken die hetzelfde aan proberen te bieden kijken ze niet zelden bij ons af. Dat geeft niet, het is alleen grappig om je eigen teksten of prijs-stelling op andere websites terug te zien. Dat betekent alleen maar dat je het blijkbaar goed doet!”


Bob Kubbenga – bedrijfsleider

Bob heeft zich al vroeg bij Ben aangesloten en heeft sindsdien een zeer grote bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf geleverd. Door de komst van Bob is Haarlem een familiebedrijf rijker geworden. Net als Ben heeft Bob al zijn hele leven ervaring met Apple. Ooit begonnen met de Macintosh Plus en via verschillende PowerMacs en MacBooks dagelijks genieten van de fantastische iMac 5K. Als bedrijfsleider is Bob een ware inspirator. Zijn lijfspreuk zegt genoeg; “Don’t be sorry, be better!”
LinkedIn


Specialist: Remco de Wilde

Remco was voorheen onze iPad en iPhone reparateur maar ook hij is door het Apple virus aangestoken en kent nu alle apparaten van binnen en van buiten. Zonder moeite schroeft hij de nieuwste MacBook of iMac uit elkaar. Daarnaast is Remco als programmeur bijna onafscheidelijk van zijn MacBook Pro. Remco kan je eigenlijk wet alles helpen, ook op software en configuratie gebied.
LinkedIn


Specialist: Bas Katsma

Bas is onze student Biomedische Wetenschappen (UVA). Hij is groot fan van Apple producten en weet eigenlijk al wat de nieuwe iPhone brengt voordat Apple deze presenteert. Bas kan je alles vertellen over de nieuwste gadgets en laat ook graag zien hoe ze werken. Wel waarschuwen wij alvast dat zijn enthousiasme aanstekelijk werkt, voor je het weet ben je ook helemaal ‘into the gadgets’!


Specialist: Roy Keizer

Roy was bij iRepairNow als full-time stagiair begonnen en is eigenlijk nooit meer weg gegaan. Na het succesvol behalen van zijn diploma is hij in dienst getreden en staat hij dagelijks voor de klanten klaar. Ook Roy is helemaal Apple-minded wat zich uit in de nieuwste Apple producten die hij het liefst als eerste in zijn bezit heeft. Hij kan dus ook als geen ander helpen bij het instellen van je nieuwe iPhone, al je devices in de cloud met elkaar koppelen of adviseren wat je volgende Mac moet zijn. Daarnaast is Roy ook zeer bekwaam in het repareren en upgraden van zo’n beetje elke computer, smartphone of tablet.


Specialist: Lorenzo Pruim

Lorenzo wordt onze sushi-chef genoemd. In alle koelte maakt hij de meest kapotte telefoon weer tot een waar juweeltje. En dat in de tijd dat een ander pas halverwege de reparatie zou zijn! Lorenzo is echt all-round maar heeft ook veel Android ervaring. Ook voor het bouwen van een game PC kan Lorenzo je in van alles adviseren en bouwt deze graag. Wat Lorenzo zelf het leukst aan dit werk vindt: “de reactie van mensen als ze hun apparaat weer volledig gerepareerd terug krijgen”


Specialist: Rowan Piek

Mijn naam is Rowan. Ik werk als bijbaan 2 dagen in de week bij iRepairNow. Hierbuiten volg ik een opleiding ICT op Hogeschool Leiden. Mijn voornaamste taak is het helpen van klanten. Ik probeer een passende oplossing te vinden voor uw probleem en beantwoord graag uw vragen. Tussendoor help ik mee aan iPhone reparaties en onderzoek ik verschillende devices. Ik hoop u graag te zien en te helpen bij ons in de winkel.


Specialist: Gabie Boon

Hallo allemaal, ik ben Gabie Boon en ben 18 jaar oud. Ik studeer momenteel Informatica aan de Hogeschool InHolland in Haarlem. Binnen het bedrijf houd ik mij bezig met het repareren van uw iPhone. Ik vind het erg leuk om mij hiermee bezig te houden en elke telefoon is voor mij weer een nieuwe uitdaging.
LinkedIn