SARS-CoV-2 nieuws

Overzicht huidige mogelijkheden en maatregelen per locatie

Huidige situatie i.v.m. corona

JA, we zijn open!

UPDATE: OPENINGSTIJDEN ZIJN WEER ALS VANOUDS!

Locatie Haarlem, Rijksstraatweg 373

MAANDAG T/M ZATERDAG 9:30 - 18:00 OPEN, ZONDER AFSPRAAK 

Op deze locatie verrichten wij kleine reparaties, stellen diagnoses, bieden personal workshops, vervangen wij defecte accessoires en zijn wij DHL Servicepunt.

Deurbeleid: geen


Locatie Haarlem, Wateringweg 31

MAANDAG T/M VRIJDAG 8:30 - 17:00 WEGENS VERBOUWING TIJDELIJK GESLOTEN

Op deze locatie verrichten wij alle reparaties en diagnoses. Wij hebben hier geen balie of kassa, dit is enkel kantoor en werkplaats. Aan de deur brengen en halen van je reparatie kan wel. Op afspraak kan je hier ook op je reparatie wachten in de vergaderruimte wanneer deze niet in gebruik is. Omdat we hier geen kassa hebben vragen we je vooraf te betalen. We kunnen hiervoor eenvoudig een iDeal link sturen.

Op beide locaties GEEN mondkapjesplicht en GEEN "testen voor toegang". 

Voor actuele info over SARS-CoV-2 en COVID-19 raden wij aan de website van het RIVM te raadplegen.

De feiten:

iRepairNow blijft 6 dagen per week open, van 9:30 tot 18:00 zonder afspraak. Let wel dat wij alle reparaties die ingrijpender zijn dan enkel een batterij vervangen alleen in de Waarderpolder (Wateringweg 31) uitvoeren.

Uiteraard respecteren wij de voorschriften van het RIVM. Dus regelmatig handen wassen en/of ontsmetten, nies of hoest in de elleboog, geen handen schudden zonder handschoentjes, 1,5 meter afstand bewaren, enz.

Juist nu zijn veel mensen aangewezen op webshops, ons DHL Servicepoint blijft daarom geopend. Je hoeft momenteel niet te tekenen voor ontvangst, wij noteren de laatste 3 karakters van je legitimatienummer. Let op: het DHL Servicepoint is van 13:00 tot 18:00 geopend.
Wij houden de voorschriften van de overheid scherp in de gaten en passen ons beleid daarop aan. Wij zullen altijd de afweging maken tussen dienstbaarheid voor de samenleving en veiligheid van klanten en personeel.
Zodra er wijzigingen in het beleid komen zullen wij dat op deze pagina communiceren en uiteraard zullen we bedrijven en personen met lopende reparaties op de hoogte houden van de situatie. Je kan ons altijd bellen voor meer info: 023-3030196