iPad 7 (2019) reparatie in Haarlem

Modelnummers A2197 / A2200 / A2198


Staat jouw reparatie er niet tussen? Vrees niet, waarschijnlijk kunnen wij jouw iPad gewoon repareren!

Hoogwaardige Apple iPad 7 (2019) Reparatie bij iRepairNow

Heeft je Apple iPad 7 (2019) (model A2197) schade opgelopen of ondervind je problemen met de prestaties? Zoek niet verder! Bij iRepairNow bieden we eersteklas reparatiediensten voor de Apple iPad 7 (2019) om ervoor te zorgen dat je apparaat snel en vakkundig wordt hersteld.

Waarom kiezen voor iRepairNow voor je iPad 7 (2019) reparatie?

  1. Gecertificeerde Technici: Onze deskundige technici zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring met het repareren van Apple-apparaten, inclusief de iPad 7 (2019). Ze zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën en herstellen je apparaat met precisie.
  2. Originele Onderdelen: We maken zoveel mogelijk gebruik van originele Apple-onderdelen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en duurzaamheid van je iPad behouden blijven na de reparatie. Origineel niet beschikbaar? Geen nood! We hebben toegang tot de beste kwaliteit aftermarket onderdelen met minimaal dezelfde specificaties en een unieke levenslange garantie.
  3. Snelle Service: We begrijpen dat je niet lang zonder je iPad wilt zijn. Daarom streven we naar snelle reparaties, vaak binnen 24 uur.
  4. Transparante Prijzen: Bij iRepairNow hanteren we eerlijke en transparante prijzen. Je zult geen verrassingskosten tegenkomen.

Onze iPad 7 (2019) Reparatiediensten

  • Schermvervanging: Als je scherm gebarsten is of beschadigd is, vervangen we het door een nieuw origineel scherm.

  • Batterijvervanging: Is je batterij snel leeg of laadt hij niet meer op? Wij kunnen een nieuwe batterij installeren.

  • Softwareproblemen: We lossen softwareproblemen op en herstellen de prestaties van je iPad.

  • Knopreparatie: Als je knoppen niet goed werken, zorgen we voor een vlekkeloze bediening.

  • Water- en Vloeistofschade: Als je iPad in contact is gekomen met water, kunnen we de schade beoordelen en repareren.

Onze Toewijding aan Klanttevredenheid

Bij iRepairNow zetten we ons in voor 100% klanttevredenheid. We bieden garantie op al onze reparaties en staan altijd klaar om eventuele zorgen of vragen die je hebt te beantwoorden.

Maak nu een afspraak voor je iPad 7 (2019) Reparatie

Ben je klaar om je iPad 7 (2019) te laten repareren door experts? Maak vandaag nog een afspraak bij iRepairNow en vertrouw op onze toewijding om je kostbare apparaat weer als nieuw te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt. We zijn er om je te helpen!

Prijzen inclusief BTW, montage en 2 jaar garantie (tenzij anders aangegeven)

TOUCHSCREEN
iPad 7 (2019)

  Gem. doorlooptijd 2 werkdagen

€ 147

LCD
iPad 7 (2019)

Incl. touchscreen vervangen

€ 277

BATTERIJ
iPad 7 (2019)

Incl. touchscreen vervangen

€ 197

HOME BUTTON
iPad 7 (2019)

Incl. touchscreen vervangen


TOUCH-ID functionaliteit vervalt bij vervanging!

€ 177

CLEARPLEX
iPad 7 (2019)

2 weken plakgarantie!

Zonder afspraak binnen 10 minuten

€ 37

APK
iPad 7 (2019)

Inclusief uitwendige reiniging!


Zonder afspraak binnen 1 werkdag

GRATIS

Hoe verloopt een iPad reparatie eigenlijk?

Inclusief niet omschreven stappen, waaronder het tussentijds testen van onderdelen en een uitgebreide controle (APK) voor en na de reparatie zijn wij zo'n 1 a 2 uur zoet met de reparatie aan jouw iPad. Doordat de iPad daarna minimaal 12 uur moet fixeren is het niet mogelijk een iPad reparatie op afspraak te doen en hanteren wij een gemiddelde doorlooptijd van 2 werkdagen. Je kan onze winkel dus zonder afspraak bezoeken om jouw iPad af te geven voor reparatie, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd!


Waarom moet het touchscreen ook worden vervangen bij een LCD, batterij of andere reparatie aan de iPad? Het is al heel wat wanneer het scherm zonder schade kan worden verwijderd. Lukt dit wel? Dan zou het schoonmaken en prepareren van het scherm meer tijd (dus geld) kosten dan het plaatsen van een nieuw scherm. Kleine schade of haarscheurtjes kunnen overigens ook makkelijk worden gemist, daarom zijn wij verzekerd van een goed resultaat door een nieuw scherm te monteren.


Wij zien om eens heen dat bedrijven iPad reparaties aanbieden die na 1 a 2 uur weer worden meegegeven, maar dat is gewoon vragen om problemen. Zo is de kans namelijk erg groot dat het scherm loslaat. Pure onkunde en snel geld willen verdienen, daarnaast wordt er vaak ook niet ESD-veilig gewerkt (nog meer onkunde) en ben je nog verder van huis...

Het langere wachten belonen wij daarentegen met een uitstekend resultaat waar wij dan ook 2 jaar garantie op geven. Zo hoef jij je nergens zorgen om te gaan maken! 

Samengevat in 5 stappen:

1. De iPad wordt getest op alle functies a.d.h.v. onze APK-checklist.
2. iPad opwarmen, om zo de lijm te activeren en vervolgens het kapotte of defecte scherm te verwijderen
3. Behuizing schoonmaken door eerst alle plak- en glasresten te verwijderen, daarna ontvetten met een zeer geconcentreerde alcohol (IPA)
4. Nieuwe onderdelen monteren en de iPad voor minimaal 12 uur laten fixeren tussen speciaal ontworpen klemmen, zodat het scherm niet zal loslaten
5. De iPad wordt uitgebreid nagekeken of de reparatie goed is gelukt en nogmaals gecheckt op alle functies