iPad 3 reparatie in Haarlem

Modelnummers A1416 / A1430 / A1403


Staat jouw reparatie er niet tussen? Vrees niet, waarschijnlijk kunnen wij jouw iPad gewoon repareren!

Prijzen inclusief BTW, montage en 2 jaar garantie (tenzij anders aangegeven)

TOUCHSCREEN
iPad 3

      Gem. doorlooptijd 2 werkdagen

€ 87

LCD
iPad 3

Incl. touchscreen vervangen

€ 147

BATTERIJ
iPad 3

Incl. touchscreen vervangen

€ 137

Hoe verloopt een iPad reparatie eigenlijk?

Inclusief niet omschreven stappen, waaronder het tussentijds testen van onderdelen en een uitgebreide controle (APK) voor en na de reparatie zijn wij zo'n 1 a 2 uur zoet met de reparatie aan jouw iPad. Doordat de iPad daarna minimaal 12 uur moet fixeren is het niet mogelijk een iPad reparatie op afspraak te doen en hanteren wij een gemiddelde doorlooptijd van 2 werkdagen. Je kan onze winkel dus zonder afspraak bezoeken om jouw iPad af te geven voor reparatie, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd!


Waarom moet het touchscreen ook worden vervangen bij een LCD, batterij of andere reparatie aan de iPad? Het is al heel wat wanneer het scherm zonder schade kan worden verwijderd. Lukt dit wel? Dan zou het schoonmaken en prepareren van het scherm meer tijd (dus geld) kosten dan het plaatsen van een nieuw scherm. Kleine schade of haarscheurtjes kunnen overigens ook makkelijk worden gemist, daarom zijn wij verzekerd van een goed resultaat door een nieuw scherm te monteren.


Wij zien om eens heen dat bedrijven iPad reparaties aanbieden die na 1 a 2 uur weer worden meegegeven, maar dat is gewoon vragen om problemen. Zo is de kans namelijk erg groot dat het scherm loslaat. Pure onkunde en snel geld willen verdienen, daarnaast wordt er vaak ook niet ESD-veilig gewerkt (nog meer onkunde) en ben je nog verder van huis...

Het langere wachten belonen wij daarentegen met een uitstekend resultaat waar wij dan ook 2 jaar garantie op geven. Zo hoef jij je nergens zorgen om te gaan maken! 

Samengevat in 5 stappen:

1. De iPad wordt getest op alle functies a.d.h.v. onze APK-checklist.
2. iPad opwarmen, om zo de lijm te activeren en vervolgens het kapotte of defecte scherm te verwijderen
3. Behuizing schoonmaken door eerst alle plak- en glasresten te verwijderen, daarna ontvetten met een zeer geconcentreerde alcohol (IPA)
4. Nieuwe onderdelen monteren en de iPad voor minimaal 12 uur laten fixeren tussen speciaal ontworpen klemmen, zodat het scherm niet zal loslaten
5. De iPad wordt uitgebreid nagekeken of de reparatie goed is gelukt en nogmaals gecheckt op alle functies