Apple iPhone reparatie Haarlem

Heb je jouw iPhone laten vallen en zit er nu een barst in je scherm? Gaat je accu nog maar een halve dag mee en is die altijd leeg op het moment dat je je iPhone niet op kan laden? Valt je telefoon soms zomaar uit of doet de home-knop het niet meer? Het zijn vervelende defecten die bij iPhones vaak voorkomen. De kans is groot dat je jouw iPhone hierdoor niet meer of niet meer goed kunt gebruiken. Kortom: je iPhone is aan reparatie toe. Breng je iPhone daarom langs bij iRepairNow in Haarlem. Wij repareren alle type iPhones en zorgen dat je snel weer bereikbaar bent.

Selecteer jouw iPhone en bekijk het volledige reparatie overzicht

iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone SE 2020
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone SE
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5

Snelle iPhone reparaties in Haarlem 

Een nieuwe iPhone met een defect of een krachtig oud modelletje? Bij ons krijgt iedere iPhone evenveel aandacht. Wij lossen iPhone problemen snel en vakkundig voor je op in onze winkel in Haarlem. Een iPhone reparatie wordt snel, vakkundig en voordelig voor je uitgevoerd.

Deskundig, altijd kwaliteit

Bij iRepairNow in Haarlem werken enkel gespecialiseerde medewerkers. Hierdoor zijn we in staat iPhone reparaties snel en vakkundig voor je uit te voeren. Dit doen we gewoon in de winkel zelf, zodat je ziet wat er met je iPhone gebeurt. Wij hebben geen geheimen voor onze klanten. Of je batterij nu snel leegloopt, je camera het heeft begeven of je iPhone 7, 8 of X wel een boost kan gebruiken: wij helpen je verder. Bij ons in Haarlem voeren we iPhone reparaties uit met originele onderdelen. Hierdoor kunnen we kwaliteit leveren en bieden we je tot wel 2 jaar garantie. Op het vervangen van een iPhone display geven we je zelfs levenslange garantie! Gewoon omdat we zeker zijn van onze zaak, de service en onze vakmensen.

Afspraak maken voor een iPhone reparatie in Haarlem

Wil jij ook een snelle iPhone reparatie in Haarlem laten uitvoeren? Kom dan langs in onze winkel. Dit kan in principe zonder afspraak. Wil je zeker weten dat je op een vaste tijd geholpen wordt? Dan raden we je toch aan een afspraak te maken. Zeker als de iPhone reparatie in Haarlem het vervangen van je iPhone scherm inhoudt.

Voor alle iPhones - klaar terwijl je wacht

Bij iRepairNow in Haarlem repareren we alle type iPhones. Dus of je nu een iPhone 8 hebt met waterschade of een iPhone X met valschade, dat maakt niet uit. Voor iPhone reparatie in Haarlem ben je bij ons aan het juiste adres. Ongeacht het type iPhone dat je hebt. We voeren de reparaties ter plekke uit in onze werkplaats, waar je gewoon mee kunt kijken terwijl we je telefoon repareren. 

Is je iPhone scherm kapot of gaat het om een andere kleine reparatie? Dan is de reparatie klaar terwijl je wacht. Zo kost het vervangen van een kapot scherm maar 30 minuten en het vervangen van de behuizing maar 45 minuten. Je snel leeglopende batterij is in slechts 15 minuten vervangen door een nieuwe. Maak voor je iPhone reparatie in Haarlem vooraf wel altijd even een afspraak. Dan weet je zeker dat we je meteen kunnen helpen. 

Vooraf weten waar je aan toe bent

Bij iRepairNow vinden we het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Breng je jouw iPhone voor reparatie naar onze winkel in Haarlem? Kijk dan eerst eens op onze website naar de kosten voor het repareren van jouw defect. De prijs voor het repareren van de meest voorkomende reparaties hebben we gewoon online gezet. Zoek jouw type iPhone en het mankement op in onze overzichtelijke prijslijst en bepaal zelf of jouw iPhone dat nog waard is. 

Weet je niet zo goed wat het probleem precies is en welke reparatie er nodig is? Dan stellen we voor 47 euro graag de diagnose. Laat je jouw iPhone vervolgens bij onze werkplaats in Haarlem repareren? Dan vervallen deze kosten en betaal je alleen de prijs van de reparatie. Op alle reparaties bieden we 2 jaar garantie. En laat je het scherm van je iPhone door ons repareren? Dan bieden we zelfs een unieke levenslange garantie.

Specialist in iPhone reparatie

Bij iRepairNow zijn we echte specialisten als het om iPhone reparatie gaat. We doen al sinds 2012 niets anders. Elk type iPhone kennen we als onze broekzak. Je vindt ons in Haarlem, waar onze winkelmedewerkers en ervaren iPhone-reparateurs altijd voor je klaarstaan. 

Naast de standaardreparaties kun je bij iRepairNow ook terecht voor het vervangen van je batterij, data recovery en het oplossen van wifi-problemen.

Maak je online een afspraak, dan is je iPhone reparatie klaar terwijl je wacht. Je kunt ook gewoon bij onze winkel binnenstappen en een paar uur later terugkomen om je telefoon op te halen. Jouw iPhone met originele onderdelen, snel en door een professionele partij laten repareren? Maak dan nu een afspraak of kom bij ons langs.