Page content

iPhone Repair Haarlem

Wist je dat 39% van alle iPhone reparaties het display betreft? Wij zijn gespecialiseerd in het snel en kwalitatief vervangen van het display van je iPhone zodat deze binnen 30 minuten weer als vanouds werkt. Bijna alle onderdelen hebben wij ruim op voorraad en indien beschikbaar in verschillende kwaliteitsklassen. Heb je geen idee welke reparatie je nodig hebt kom dan langs voor vrijblijvend advies. Dit kan overigens gewoon zonder afspraak!

Betaal niet meer dan nodig! In veel gevallen ben je via de inboedelverzekering verzekerd voor schade aan je eigen toestel. Bel met je verzekeraar of tussenpersoon en meld direct de schade.
Veel mensen weten niet dat ze maand in maand uit voor de dekking van een hele hoop schades betalen. Daarnaast heerst vaak de angst om te declareren. Onterecht vinden wij, de verzekering int immers ook maandelijks de premie. Vergelijk het met je ziektekosten verzekering. Ooit tegen de arts of apotheker gezegd dat je graag zelf wilt betalen omdat de verzekering de vorige keer al heeft betaald? Uiteraard zorgen wij ervoor dat je de juiste documenten in pdf op de mail krijgt zoals de schadeomschrijving en een gespecificeerde factuur. Wil de verzekering een prijsopgave? Dan verstrekken wij deze graag.

Laat niets aan het toeval over en kies voor gegarandeerde kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij UnetoVni en ICTWaarborg. Aangesloten bedrijven worden gecontroleerd op het naleven van richtlijnen en voorwaarden. In tegenstelling tot aanbieders op marktplaats of belhuizen die ook reparaties aanbieden bieden wij wel onderbouwde garantie. De garantie is minimaal 3 maanden maar kan oplopen tot wel 2 jaar, afhankelijk van de gekozen reparatie.

iPhone Repair Haarlem is opgericht in 2012 en sinds 2015 onderdeel van iRepairNow B.V. Wij zijn gespecialiseerd in alle Apple gerelateerde reparaties en upgrades. Je treft ons aan de Rijksstraatweg 373, 2025 DB Haarlem. 023-3034294

Kom gerust langs om de verschillende mogelijkheden door te nemen. Voor elke vraag hebben wij een geschikte specialist voor je klaarstaan!