arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

iRepairNow

professional repair made personal

7 jaar

sinds oprichting in 2012

8704

geslaagde reparaties in 2018

24

maanden garantie op je reparatie

MacBook, iMac, iPhone of iPad reparaties vaak klaar terwijl je wacht. Nu ook Android en PC.

iRepairNow is gespecialiseerd in het aanbieden van een snelle reparatieservice voor iPhones, iPads en Mac computers, samen met een breed scala aan mobiele accessoires en gereviseerde apparaten, ook wel refurbished genoemd. Daarnaast -na vele verzoeken van onze klanten- richten wij ons ook op de Android en Windows markt aangezien de verschillende systemen steeds beter op elkaar aan te sluiten zijn. Sinds de lancering in 2012 is iRepairNow uitgegroeid tot een bekend reparatiebedrijf in Haarlem en ver daarbuiten met een zeer grote klantenkring! We zijn trots op het aanbieden van een snelle reparatieservice die wordt uitgevoerd door onze iRepairNow technici in onze werkplaats waar u gewoon kunt meekijken, bij ons gebeurt niets "achter de schermen". Uniek zijn onze originele schermreparaties, deze worden ondersteund door een levenslange garantie. Wij zijn de eerste in Nederland die deze garantie kunnen bieden!

Beste prijs garantie

Snelle reparaties

Levenslange schermgarantie

Originele onderdelen

Tevreden klanten


Apple specialist

iRepairNow is gespecialiseerd in Apple reparaties. Dus van iMac tot MacBook en van iPad tot iPhone.
Wij weten als geen ander dat een ontstaan defect zo snel en goed mogelijk moet worden hersteld. De meeste iPhone reparaties zoals een gebroken scherm zijn daarom op afspraak klaar terwijl je wacht. Zonder afspraak kan ook, dan haal je de iPhone met vervangen display even later weer op. Voor een nieuwe accu kan je zelfs elk moment binnen stappen. Binnen 15 minuten ben je van de snel leeg lopende batterij af. Een gebarsten iPad glas (ook wel touchscreen of digitizer genoemd) is vanwege de hechttijd de volgende dag weer als nieuw. Heb je een Mac reparatie, dan kunnen wij de diagnose vaak al aan de balie stellen met speciale meetinstrumenten en diagnose software. Lukt dit niet direct dan adviseren wij meestal een Mac-APK. Net als bij de auto, maar dan voor je Mac. Binnen een dag weet je dan waar je aan toe bent!

Configuratie en upgrades

Configureren is volgens het woordenboek “het samenstellen van producten uit verschillende bouwstenen”. Uiteraard is je Mac of PC al bij de aanschaf voor je geconfigureerd op basis van de toenmalige wensen. Wat iRepairNow doet is diezelfde configuratie opnieuw uitvoeren, zelfs jaren nadat je je Mac of PC hebt aangeschaft, geheel afgestemd op je huidige en toekomstige wensen. Nieuwe technieken zoals een solid state drive (SSD of flash drive) en meer werkgeheugen (RAM) zijn de afgelopen jaren steeds betaalbaarder geworden. Maar ook MacBook en laptop accu’s zijn beter geworden en bieden nu veel meer capaciteit. In een maatschappij waarin we steeds meer gewend raken aan het afdanken van ‘vintage’ geworden apparatuur zijn wij van mening dat met een her-configuratie de levensduur van je Mac of PC gemakkelijk jaren kan worden verlengd. Goed voor het milieu, en voor je portemonnee! Kom gerust eens langs om de mogelijkheden voor jouw apparaat door te nemen.
Lid van Techniek Nederland
ICT Waarborg Gecertificeerd
ICT Keurmerk
Certified Refurbished
mFIX Certified

Wij staan voor je klaar

In een tijd dat veel fysieke winkels verdwijnen wordt het steeds lastiger een goed advies te krijgen. iRepairNow heeft goed opgeleide winkelmedewerkers en ervaren monteurs die werken volgens de door Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni) en ICT Waarborg opgestelde regels. Elke medewerker heeft zijn eigen specialisme binnen het bedrijf en staan je graag te woord over de diverse producten en diensten. Dagelijks krijgen wij vragen of een upgrade technisch haalbaar is of moeten wij inschatten of een reparatie nog rendabel is. Bij dergelijke vragen zit je niet te wachten op een verkooppraatje, maar op een persoon die met je meedenkt. Wij hebben daarom als doel ingewikkelde technische verhalen eenvoudig te maken. Alleen dan kan je zelf beslissen hoe wij je het best van dienst kunnen zijn. Een reparatie of upgrade is immers pas geslaagd wanneer het resultaat precies bij je wensen aansluit of je wensen zelfs overtreft.